Tuusulan kunta

Luokanopettaja musiikkiluokalle Riihikallion kouluun

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 01.06.2023, 9:00
  • Suljettu 16.06.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Luokanopettaja musiikkiluokalle Riihikallion kouluun

Tuusulan kunnan kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille.

Tuusulan kunta hakee 

LUOKANOPETTAJAA 

määräaikaiseen palvelussuhteeseen 1.8.2023-31.7.2024 Riihikallion kouluun. Tehtävä sijoittuu musiikkiluokalle. Tervetuloa joukkoomme ”Rakentamaan Ilolla Hyvinvoivaa Arkea” alueemme lapsille ja nuorille! 

Riihikallion koulu on 700 oppilaan ja 70 aikuisen yhtenäiskoulu Etelä-Tuusulassa hyvien bussiyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulta. Meidän koulumme, ”Rihan”, arvot ovat yhteisöllisyys, vastuullisuus ja turvallisuus. Näitä arvoja teemme näkyväksi ja todeksi päivittäisessä toiminnassamme. Oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnilla luodaan perustaa oppimiselle. Oppilas, joka viihtyy koulussa ja kokee olonsa turvalliseksi, on valmis oppimaan uutta.

Riihikallion koulu toimii lähikouluna kaikille oppilaaksi ottoalueensa lapsille. Aikuisten säännöllisellä yhteistyöllä tuemme erilaisten oppilaiden kasvua ja oppimista. Yhteisopettajuuden eri muodot ovat keskeinen osa arjen toimintakulttuuriamme. Toteutamme ProKoulu -ohjelmaa, jossa oppilaiden käyttäytymistä ohjataan positiivisen palautteen avulla. Vastaamme myös Tuusulan musiikkiluokkaopetuksesta vuosiluokilla 3.–9. Tällä hetkellä elämme kahden samalla tontilla sijaitsevan koulurakennuksen arkea ja odotamme uuden koulukampuksen valmistumista elokuussa 2025.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (14.12.1998/986) mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös ei-kelpoiset hakijat huomioidaan.

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Palvelussuhteessa noudatetaan enintään viiden kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteeseen otettavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hänen on myös esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa perusopetuksen rehtori Harri Saramola, p. 0403144300, harri.saramola@tuusula.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.6.2023 klo 23.59 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi