Aspa Palvelut Oy

Ohjaaja Vantaalle / Aspa-koti Muratti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 08.03.2024, 10:00
  • Haku päättyy 22.04.2024, 23:59
  • 22.04.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja Vantaalle / Aspa-koti Muratti

MEILLÄ ON TARJOLLA IHMISEN HOMMAA.  

Lähihoitaja, kiinnostaisiko sinua ohjaajan työ osaavassa ja mukavassa tiimissä täysin uusissa tiloissa? Tule työkaveriksemme Vantaalle, Aspa-koti Murattiin!

Haemme nyt OHJAAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja meillä työskennellään kolmessa vuorossa. 

Meillä ohjaajan työ on monipuolista avustamista, ohjaamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti kotona ja kodin ulkopuolella. Ohjaajana työnkuvaasi sisältyy asiakkaan fyysisen avustamisen lisäksi ohjaus ja tukeminen esimerkiksi arjenhallintaan, asiointiin sekä kodinhoitoon liittyvissä asioissa. 

Aspa-koti Muratissa tehdään merkityksellistä työtä asumisen tuen parissa. Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista sekä yhteisöllistä asumista.  Asiakkainamme on eri tavoin vammaisia ihmisiä, mielenterveyskuntoutujia, nuoria sekä henkilöitä, joilla on neuropsykiatrisia piirteitä. 

Jokaisella asiakkaalla on Muratissa oma koti, jossa hän voi elää omannäköistään elämää. Asukkaiden käytössä on myös viihtyisät yhteistilat. Talo on täysin uusi, se on valmistunut marraskuussa 2023 Vantaan Hakunilaan. Alueen palveluiden lisäksi Murattiin on hyvät kulkuyhteydet; lähin linja-autopysäkki sijaitsee 150m etäisyydellä. Ammattitaitoinen tiimimme on valmiina perehdyttämään sinut mukaan joukkoomme!

Käy kurkkaamassa Aspa-kotimme arkea myös Instagramista!

ASPALAISENA SAAT

  • työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, jossa tehdään isoja asioita, inhimillisesti ja kestävästi
  • ammattitaitoisen ja toisistaan huolta pitävän työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi
  • lähiesihenkilön tuen työssäsi. Jokainen heistä on antanut esihenkilölupauksen:
     ”Sinun työsi onnistuminen on minun hommaani”
  • liikunta -ja kulttuuriedut tukemaan hyvinvointiasi 
  • lakisääteistä laajemman työterveyshuollon
  • uuden työntekijän tervetuliaislahjan
  • kivat työkaverit

Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

TÄSSÄ TEHTÄVÄSSÄ ODOTAMME SINULTA

Kiinnostuitko? Odotamme jo innolla hakemustasi! Hakuaika päättyy 22.4.2024. Hae siis pian ja tule tekemään kanssamme ihmisen hommaa! 

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Aspa-kodin johtaja Marjo Komulainen. Marjon tavoitat: 044-4932409 / marjo.komulainen@aspa.fi

Lue lisää toiminnastamme: www.aspa.fi

Löydät meidät myös somesta: FacebookInstagramLinkedInTwitterYouTube ja TikTok

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme. Aspa on pieni toimija, joka tekee isoja asioita. Tule mukaan tekemään #IhmisenHommaa.

Osaamisalue:

Aspa Palvelut Oy

Aspa Palvelut on kotimainen yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa itsenäistä elämää edistäviä palveluja erityistä apua ja tukea tarvitseville ihmisille.

www.aspa.fi