SQL -osaaja menestyvälle ja pitkäikäiselle yritykselle Vaasaan. Yrityksellä on oma ohjelmistokehitys ja operatiivisten järjestelmien ylläpito. Lähde mukaan kehittämään yrityksen sisäisen järjestelmän ominaisuuksia ja tekemään integraatioita eri tarpeisiin sekä optimoimaan ja ylläpitämään SQL tietokantaympäristöä.

Toivomme
– kokemusta SQL:stä
– kokemusta järjestelmäintegraatioista
– kokemusta versionhallinnasta
– perusosaamista turvallisuusominaisuuksien konfiguroinnista

Eduksi
– kokemus ohjelmoinnista
– REST API osaaminen
– kokemus proseduurien ja funktioiden kehittämisestä

Tarjolla
– hyvät nykyaikaiset toimitilat, jossa teknisille tekijöille työrauha
– osaava IT -tiimi
– vakaa työnantaja ja hyvät työsuhde-edut

Tehtävässä ei ole työmatkoja.

Lisätiedustelut Karjalainen gsm 0400721717 (paras tavoitettavuus klo 7-17, voit tavoitella myös viikonloppuna). Hakemuksena pelkkä CV osoitteeseen jouko@kojoka.fi viimeistään 20.9.2020. Puhelinkeskusteluja tehdään jo hakuaikana, jonka jälkeen työnantaja tapaamiset erikseen sovittaessa.
Haut käsitellään luottamuksella, eikä tietojasi toimiteta eteenpäin ilman lupaasi – joten toimit luottamuksella vain minun kanssa: https://www.linkedin.com/in/kojoka/

 

Osaamisalue:

Kojoka (rekrytointitoimeksianto)

Kojokan rekrytointikonsultilla on yli 20 vuoden kokemus rekrytoinneista sekä kokemusta myös IT-tehtävistä mm. web-developer, sovellusneuvoja ja IT-projektipäällikkörooleista. Toimin Freelancer konsulttina luottamuksellisesti ja rehellisesti.
Kontaktilistalle https://www.linkedin.com/in/kojoka/