Esperi Care Oy

Lähihoitaja tai alan opiskelija kesätöihin

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 11.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Lähihoitaja tai alan opiskelija kesätöihin

Lähihoitaja tai alan opiskelija kesätöihin, Esperi Care Oy, Hoivakoti Kerava, Kerava

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Keravaan lähihoitajaa tai alan opiskelijaa sijaisuuteen kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Kerava tarjoaa ympärivuorokautista kuntouttavaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille, joilla suurella osalla on muistisairaus. Viihtyisän hoivakodin neljässä ryhmäkodissa on yhteensä 52 asukaspaikkaa. Keravassa virikkeellinen arki yhdistyy turvalliseen hoivaan. Asukkaat voivat ulkoilla omalla aidatulla piha-alueella tai isolla lasitetulla parvekkeella. Saunomme viikoittain ja vietämme yhdessä juhlapyhiä omine teemoineen sekä juhlistamme yhdessä syntymäpäiviä.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana työsi on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden yksilöllistä avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Työnkuvaasi kuuluvat myös mm. erilaisten suunnitelmien tekoa ja toteutusta, asukkaiden kanssa yhdessä oloa ja toimimista sekä omaisyhteistyötä. Mikäli olet suorittanut riittävästi lääkehoidon opintoja ja suorittanut lääkehoitoluvat, työtehtäviisi voi kuulua myös asukkaiden lääkehoidon toteuttaminen.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

Työ on vuorotyötä. Aloitus tehtävässä on 1.7. tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

– Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Niina Mäkinen, 050-5993567, niina.makinen@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

#haehelposti

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:01.07.2024, tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, tai sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö, tai 3-vuorotyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Niina Mäkinen, 050-5993567, niina.makinen@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: