Kontiolahden kunta

Työhönvalmentaja

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 08.08.2022, 15:15
  • Suljettu 23.08.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Työhönvalmentaja

Työhönvalmentaja YTYÄ-hanke

Kaksi Työhönvalmentajan määräaikaista virkaa

 

Haemme KAHTA TYÖHÖNVALMENTAJAA 31.12.2023 saakka kuntien hallinnoimaan YTYÄ! – YhteisTYÖLLÄ tuloksiin-ESR-hankkeeseen Kontiolahdelle. Hanke toteutetaan Kontiolahden, Liperin ja Polvijärven kuntien sekä Outokummun kaupungin yhteistyönä.  

Työhönvalmentajana ohjaat ja valmennat työnhakijoita tavoitteellisesti kohti koulutusta, työtä tai muita työllistymistä edistäviä toimia. Kartoitat työnantajien työvoimatarpeita yhteistyössä kunnan elinvoimatoimintojen kanssa ja saatat työnantajien ja työnhakijoiden tarpeita yhteen ja kehität tapoja tukea työvoiman liikkuvuutta alueella. Teet työtä persoonallasi ja sinulla on taito kohdata ja motivoida ihmisiä. Haluamme erityisesti jouduttaa työnhakijoiden ja avoimien työpaikkojen kohtaantoa. 

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta asiakastyöstä. Arvostamme itsenäistä, tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä työotetta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämis- ja kokeiluintoa. Tarvitset kykyä toimia erilaisissa verkostoissa vaikuttavalla tavalla. 

Tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä. 

Tarjoamme sinulle hyvähenkisen työyhteisön tuen sekä hyvät henkilöstöedut ja työvälineet. Lisäksi tarjoamme sinulle liukuvan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Viran ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 2637,31 e/kk sekä lisäksi maksetaan mahdollinen työkokemuslisä. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Aloitus sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Hae sähköisesti 23.8.2022 klo 14:00 mennessä osoitteessa www.kontiolahti.fi/avoimet-tyopaikat. Tehtävää koskevat haastattelut pyritään pitämään 26.8.2022

Lisätietoja: työllisyyspäällikkö Ulla Mänttäri-Tikka, puh. 050 427 0595, ulla.manttari-tikka@kontiolahti.fi.

Kontiolahden kunta on savuton kunta.

Osaamisalue:

Kontiolahden kunta

Tule mukaan 650 työntekijän joukkoon tekemään töitä 15 000 kuntalaisen hyväksi. Kontiolahden kunta on viiden tähden kunta, jossa on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä tekemisen meininki! Olet luova oman työsi kehittäjä, me tuemme sinua siinä. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut ja kehittyvän toimintaympäristön! Oletko valmis täyttämään paikan osaamisellasi?