Kontiolahden kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 11.08.2022, 14:30
  • Suljettu 26.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja

Tule töihin Kontiolahden varhaiskasvatukseen! Arvostamme sinua ja pidämme tärkeänä, että viihdyt työssäsi. Teemme työtä yhdessä laadukkaan varhaiskasvatuksen eteen. Saat toteuttaa itseäsi onnellisen lapsuuden luomisessa. Meille on tärkeää lämmin vuorovaikutus sekä rento työilmapiiri. 

Kontiolahden varhaiskasvatuksessa käynnistyy digitaalisiin taitoihin ja osaamiseen liittyvän hyvän pedagogisen toiminnan kehittämisen hanke. Hanke on osa uudet lukutaidot kehittämisohjelmaa, jossa tavoitteena on vahvistaa lasten ja nuorten medialukutaitoja, tieto- ja viestintäteknologista osaamista ja ohjelmointitaitoja. Kontiolahdella hanketyöntekijä kulkee henkilöstön rinnalla ryhmissä, tuoden konkreettisia välineitä ja työtapoja vasun mukaisiin tieto- ja viestintäteknologian osa-alueisiin. Tavoitteena on niin lapsia, kuin henkilöstöä osallistamalla luoda täydennyskoulutuksen malli, jossa yhdessä oppiminen edistää materiaalien ja työtapojen käyttöön ottamista ja vakiinnuttamista. 

Haemme hankkeeeseen kolmea varhaiskasvatuksen opettajaa ajalle 1.9.2022-31.7.2023. Yhden opettajan tehtävä pitää sisällään myös hankkeen koordinoinnin. Opettajalta edellytämme innostusta uusien lukutaitojen eteenpäin viemisessä sekä pedagogisia organisaointitaitoja uuden asian yhdessä opetteluun henkilöstön ja lasten kanssa.

Olemme rohkea ja  kehittyvä kunta loistavalla asenteella  ja innostuksella tehdä työtä.

Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon.  Avoin ja kokeileva ilmapiiri, digitaalinen kehitysmyönteisyys sekä henkilöstön ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä ovat osa laadukasta toimintaamme.

Toivomme hakijalta sensitiivistä, lämmintä suhtautumista lapsiin ja perheisiin, sekä joustavaa ja kehittävää työotetta tiimityöskentelyyn. Arvostamme pedagogisesti vahvaa osaamista ja vastuunottamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 26 / § 27.
Huomioimme tehtävää täytettäessä myös tutkintoonsa valmistumassa olevat hakijat.

Tehtäväkohtainenpalkka: 2 677,29€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

 Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
 Työsuhteessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Tehtävät täytetään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hae sähköisesti 25.8.2022 mennessä kotisivuillamme www.kontiolahti.fi//avoimet-tyopaikat

Kontiolahden kunta on savuton kunta.

Lisätietoja antaa: Varhaiskasvatuksen esimies Laura Huhtala, laura.huhtala@edu.kontiolahti.fi tai Piia Silventoinen-Litja, varhaiskasvatuksen päällikkö p. 040 809 6797, piia.silventoinen-litja@kontiolahti.fi

Osaamisalue:

Kontiolahden kunta

Tule mukaan 650 työntekijän joukkoon tekemään töitä 15 000 kuntalaisen hyväksi. Kontiolahden kunta on viiden tähden kunta, jossa on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä tekemisen meininki! Olet luova oman työsi kehittäjä, me tuemme sinua siinä. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut ja kehittyvän toimintaympäristön! Oletko valmis täyttämään paikan osaamisellasi?