Lindström

Lindström: Jakelupalveluohjaaja, pääkaupunkiseutu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 25.10.2023, 16:00
  • Suljettu 20.11.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lindström: Jakelupalveluohjaaja, pääkaupunkiseutu

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on takanaan jo 175 vuoden mittainen historia Suomessa. Toimimme Suomen lisäksi 23 eri maassa, kuulumme alamme edelläkävijöihin ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen. Kiertotalous on liiketoimintamme ytimessä. Yli 5000 työntekijäämme eri maissa pitävät huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisesti tuotettuja tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea.

Innostutko työstä logistiikan parissa? Ovatko toiminnan kehittäminen ja yhdessä tekeminen intohimosi? Jos kyllä, hienoa! 

Etsimme jakelupalveluohjaajaa vahvistukseksi Espoon Koskeloon ja Vantaan Koivuhakaan! 

Logistiikan asiantuntijana olet vahvasti mukana arjen toiminnassa ja varmistat, että tuotantomme ja jakelumme toimivat sujuvasti. Tärkeimpinä tehtävinäsi tulevat olemaan jakelupalvelun laadun varmistaminen ja jakelupalveluedustajiemme perehdyttäminen ja työn tukeminen. Olet mukana varmistamassa hyvää asiakaskokemusta ja asiakaspalvelun laatua. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan ja kehittämään itseäsi osana ammattimaista ja innostavaa tiimiä. 

Työssä menestyminen edellyttää osaamista logistiikasta sekä vankkaa kokemusta kuljetusalalta ja/tai työnjohdollisista tehtävistä. Logistiikka-alan koulutus katsotaan eduksi. Toivomme, että olet työotteeltasi kannustava, jämäkkä, oma-aloitteinen ja viihdyt erilaisten ihmisten parissa. Ajattelet asiakaslähtöisesti, olet ratkaisukeskeinen ja osaat priorisoida asioita. Työskentelet myös erilaisten järjestelmien parissa, joten hyvät tietotekniset taidot ovat eduksi tehtävässä. Odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa. Liikut työssäsi myös asiakkaidemme luona, joten oma auto on työssäsi edellytys. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vastuullisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa ja kehittää toimintaa omalla alueellasi ja tukenasi ovat osaavat kollegat! Panostamme vahvasti henkilöstön hyvinvointiin, tuemme kehittymistä ja oppimista ja tarjoamme kattavat työsuhde-edut sekä laajan työterveyshuollon. 

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Työaika painottuu klo 6–17 välille, työajan ollessa 37,5h/vko. Tehtävän palkkaus määräytyy kemianalan toimihenkilösopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? 

Jos jokin asia jäi mietityttämään, jakelupalvelupäälliköt Sami Siltanen ja Samuli Luukkonen antavat mielellään lisätietoja tehtävästä. Tavoitat Samin 040 6159129 ja Samulin 040 6416650 parhaiten puhelimitse arkisin klo 09–14. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.11.2023. 

Osaamisalue: