Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Kiinteistönhoitaja/vahtimestari

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 10.08.2022, 12:00
  • Suljettu 20.09.2022, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistönhoitaja/vahtimestari

Haemme Kaurialan lukioon ammattitaitoista kiinteistönhoitajaa ja vahtimestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kaurialan lukio toimii Hämeenlinnan kaupungin lähes 100 vuotta vanhassa kiinteistössä.

Työhön kuuluvat kiinteistönhoito ja vahtimestarin tehtävät Kaurialan lukiossa ja osin myös Hämeenlinnan lyseon lukiossa. Työ on monipuolista sisältäen kiinteistönhoitoa ja käyttäjäpalveluita sekä yhteydenpitoa Hämeenlinnan kaupungin tilapalveluihin. Valittava henkilö pääsee osaksi opetusalan työyhteisöä.

Tehtävään valittavalta edellytetään puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa/koulutusta kiinteistöhoidon osaamisalalta. Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä, asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, joustavuutta ja huolellisuutta. Eduksi katsotaan ilmanvaihtotekniikan ja rakennusautomaatiojärjestelmien sekä esitystekniikan tuntemus.

Ennen työn aloittamista on esitettävä rikostaustaote siten kuin laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä säädetään (504/2002) ja työn alettua hyväksytty työterveyshuollon lausunto. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

HAKEMINEN

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 20.9.2022 klo 15.00 mennessä. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

LISÄTIEDOT

Kaurialan lukion rehtori, Tuomo Iltanen puh. 040 869 6470, tuomo.iltanen@kktavastia.fi 

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on savuton työpaikka.

Osaamisalue: