Haemme viestintäpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 7.1.2020 alkaen. Tarjoamme näköalapaikan koulutuskuntayhtymän johtamiseen ja viestinnän monipuolisiin mahdollisuuksiin. Viestintäpäällikkönä toimit nelihenkisen viestintätiimin esimiehenä ja olet koulutuskuntayhtymän johtotiimin jäsen. Esimiehesi on kuntayhtymän johtaja. Viestintätiimi palvelee kaikkia Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitoksia.

Tehtäviisi kuluu markkinointiviestinnän kokonaisvaltainen suunnittelu, koordinointi ja budjetointi sekä kehittäminen, arviointi ja toteutus yhdessä tiimisi kanssa. Vastaat yhtenäisestä brändistä ja visuaalisesta ilmeestä. Muita tehtäviäsi ovat mm. yleisötapahtumien sekä kampanjoiden kehittäminen, suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä tavastialaisten tai ulkopuolisten kumppanien kanssa. Viestintätiimille kuuluu myös tiedottaminen yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään eri markkinointi- ja viestintäkanavien hallintaa ja erinomaisia digitaalisen viestinnän taitoja. Toiminnassa korostuvat myös vaikuttajaviestintä ja mediasuhteet.

Odotamme sinulta kokemusta vaikuttavan, monikanavaisen, kohderyhmälähtöisen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelemisesta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Tietotekniset taitosi ovat hyvät ja hallitset myös Adoben ohjelmat. Olet yhteistyökykyinen ja työskentelet tehokkaasti niin yksin kuin tiimissä ja kommunikoit luontevasti eri ikäisten kanssa.

Sinulla on korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto), vähintään viiden vuoden monipuolinen työkokemus vaativista viestinnän tehtävistä ja hyvä kielitaito (sujuva englannin kieli).

Arvostamme innostunutta ja luovaa asennetta, halua oppia uutta sekä kykyä tuoda uutta näkemystä Tavastian markkinointiin ja viestintään.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTESin mukaan. Ennen työn aloittamista on esitettävä rikostaustaote siten kuin laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä säädetään (504/2002). Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset 11.9.2019 klo 15.00 mennessä. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 39.

Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja antavat 

  • viestintäpäällikkö Outi Ruohela, puh. 0400 906 951, outi.ruohela@kktavastia.fi
  • tai henkilöstöjohtaja Laura Valkeapää, puh.050 585 2021, laura.valkeapaa@kktavastia.fi Henkilöstöjohtaja vastaa kyselyihin 16.8. klo 8.30-15 ja 27.8. klo 9-12.

Osaamisalue: ,