KPK Yhtiöt Oyj

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 10.08.2022, 9:00
  • Suljettu 29.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Hilla Group on rohkeasti uuteen suuntaava media-alan konserni, jonka toiminta-ajatuksena on henkisen ja aineellisen kasvun edistäminen viestinnän keinoin. Hilla Group työllistää noin 500 henkilöä pääasiassa Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueella ja sen liikevaihto on noin 45 M€. 

Olisitko sinä tuleva hillalainen? 

Haemme nyt joukkueeseemme innostunutta MARKKINOINNIN TEKIJÄÄ. 

VASTUUT 

Markkinointipäällikkönä vastaat Hilla Group -konsernin brändistä ja markkinoinnista.  Työhön sisältyy yhtä lailla hands on -tekemistä kuin kokonaisvaltaista markkinoinnin suunnittelua, seurantaa ja kehittämistä. Kokoat yhteen konsernin alabrändien kanssa työskentelevät markkinoinnin ammattilaiset, ja yhteistyössä tunnistatte ja hyödynnätte laajan konsernin tarjoamat synergiaedut. Pääset kehittämään markkinointistrategiaamme sekä omalta osaltasi rakentamaan Hilla Groupista vahvaa brändiä niin asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme kuin työntekijöidemme näkökulmasta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri liiketoiminta-alueiden, myyntitiimien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Myös viestintäpäällikkö Minna on vahvasti tukenasi muun tiimin ohella. 

 

ODOTAMME 

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä muutaman vuoden työkokemus tuloksellisista ja itsenäisistä markkinointitehtävistä, sekä perinteisesti että digitaalisesti toteutetuista. Sinulla on tuntemusta nykyaikaisesta markkinoinnista ja sen automatisoinnista, verkkoalustoista, sisällöistä sekä raportointi- ja analysointityökaluista. Sinulla on myös vahvaa ymmärrystä brändin kehittämisestä ja sen vaikutuksesta liiketoiminnan kehittämiseen. Olet positiivinen ja toimelias persoona, sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä käytännönläheinen ja järjestelmällinen työote. Osaat priorisoida töitäsi ja hallita tuloksellisesti eri tehtäväkokonaisuuksia myös paineen alla. Sinulla on hyvät digitaaliset taidot ja kyky valita ja ottaa haltuun uusia järjestelmiä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, muutoksenhallintakykyä sekä kykyä selkeään viestintään. Luovuus ja innovointi ovat myös osa sinua.  

  

TARJOAMME 

Hilla Groupissa tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa. Saat innostuneen työyhteisön, ammattitaitoisen organisaation tuen, kilpailukykyiset edut sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Pääset kehittämään konsernin markkinointia omalla ammattitaidollasi ja toteuttamaan ideoitasi innostavassa tiimissä. Konsernimme laaja toiminta-alue mahdollistaa monipaikkaisen työn tekemisen sekä joustavan etätyömahdollisuuden. 

Haemme joukkoomme tosi tarkoituksella sosiaalista, avointa ja päättäväistä persoonaa, joka on tarvittaessa valmis heittäytymään. Tehtävässäsi raportoit konsernin henkilöstöjohtajalle. 

Tehtävän sijaintipaikka on Kokkola. Työ vaatii jonkin verran matkustamista konsernin yksiköissä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.  

Jos tunnistat itsesi tehtävänkuvauksesta, jätä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta 28.8.2022 mennessä.  

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Saija Hyry puh. 040 357 0505.  

Osaamisalue: