Kosila on osa Hilla Groupia ja Uudet mediaratkaisut –liiketoiminta-aluetta. Liiketoiminta-alue tarjoaa markkinointiviestinnän ja digitaalisen kehittämisen palveluita sekä tapahtumapalveluita. Liiketoiminta-alueen vahvuutena on yritysten ja yhteisöjen elinvoimaa edistävät viestintä- ja digiratkaisut sekä tapahtumapalveluiden elämyksellisyys. Uudet mediaratkaisut etsii kasvua B2B-ja B2C markkinoiden digitaalisista ympäristöistä, toimialueen lehtibrändien ulkopuolisista asiakkaista sekä tapahtumapalveluista. Liiketoiminta-aluetta tullaan kehittämään enenevässä määrin datan perusteella.  

 

Oletko hyvä ratkaisemaan ongelmia, tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen, kykenet itsenäiseen työhön ja sinulla on osaamista IT-järjestelmistä, tietokannoista tai tiedonhallinnasta?  

Oletko sinä tiimiimme 

TIEDONHALLINNAN ASIANTUNTIJA 

Tiimimme vastaa asiakkaille toimitettavista M-Files tiedonhallintaohjelmiston konsultoinneista, käyttöönotoista ja ylläpidoista. Perehdymme asiakkaidemme toimintatapoihin ja autamme asiakkaitamme saamaan parhaan hyödyn ja tehokkaan toimintamallin tietojenhallintaan.  

Työtä tehdään ensisijaisesti etäyhteyksin, mutta tarvittaessa myös asiakkaiden luona. Huomaathan, että palvelemme asiakkaita pääasiassa suomen kielellä. Englantia tarvitset teknisen dokumentaation ymmärtämiseksi. Asiakkaamme ovat ympäri Suomea, joten olethan tarvittaessa myös valmis matkustamaan. 

Odotamme 

  • innostunutta asennetta uuden oppimiseen 

  • halua olla asiakkaiden kanssa tekemisissä ja kehittämässä heidän liiketoimintaansa 

  • ongelmanratkaisukykyä ja halua tehdä käyttöönottokoulutuksia 

  • vastuullista ja itsenäistä työotetta, jolla viet projektin läpi suunnittelusta toteutukseen 

  • halua ymmärtää yritysten IT-järjestelmiä ja tietokantoja 

  • eduksi katsomme asianhallinnan osaamista ja ymmärtämistä 

  • C# ohjelmointiosaaminen katsotaan myös eduksi  

Tarjoamme monipuolista ja vastuullista tehtävää, mahdollisuutta olla kehittämässä yksikkömme toimintaa sekä rennon työympäristön ja kivat työskentelyä tukevat tiimikaverit.  

Tarjoamme Sinulle myös vakavaraisen konsernin henkilöstöedut. Hilla Groupilla on toimipaikkoja usealla paikkakunnalla, mutta työtä voit tehdä melkein mistäpäin tahansa.  

Toivottavasti kiinnostuit! 

Lisätietoja tehtävästä antaa
Jari Lundell
050 67807
jari.lundell@hillagroup.fi  

Jätä hakemuksesi ja CV:si 26.3.2023 mennessä osoitteessa hillagroup.fi/tyopaikat 

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti. 

Osaamisalue: