Mehiläinen Oy

Toimintamme laajentuessa haemme hoitajia Mikkeliin

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 11.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Toimintamme laajentuessa haemme hoitajia Mikkeliin

Toimintamme laajentuessa haemme hoitajia Mikkeliin, Mehiläinen Oy, Mehiläinen kotiin tuotettavat vammaispalvelut, Mikkeli

Meitä mehiläisiä on jo yli 30 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme lähihoitajia tai sairaanhoitajia kotiin tuotettaviin palveluihin Mikkeliin asiakkaan hoitorinkiin. Tarjolla on vakituisia sekä keikkatyösuhteita.

Kiinnostaisiko sinua hoitotyö, jossa saat keskittyä yhden asiakkaan laadukkaaseen hoitoon työvuorosi aikana hänen omassa kodissaan? Haluatko saada arvostettua työkokemusta hoitotyöstä, kattavan perehdytyksen ja tiimisi tuen?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla uuden tiimimme jäsen!

Tehtävässä pääset työskentelemään kotiin tuotettavissa vammaispalveluissa. Työ on kaksivuorotyötä. Työnkuvaan kuuluu mm. päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa, asiakkaan voinnin arviointia ja arjen muiden toimintojen tukemista.

Palkkaus: koulutuksesta ja palvelusvuosista riippuen 2378,82 € – 2891,35€. Kotiin tuotettavissa vammaispalveluiden hoitoringeissämme on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokat G22 (lähihoitaja) ja G24 (sairaanhoitaja).

Me haluamme rakentaa työelämää, jossa työsi ja vapaa-aikasi ovat hyvinvointiasi tukevassa tasapainossa, joten pääset vaikuttamaan sinulle suunniteltaviin työvuoroihin.

Tarjoamme vakituisessa työsuhteessa Mehiläisen kattavat henkilöstöedut ja työterveyshuollon tukemaan työssä jaksamistasi.

Esimerkkejä Mehiläisen henkilöstöeduista:

Mehiläisen omat hammaslääkäri- ja lääkärikeskusten palvelut
Mehiläisen mobiiliedut
Edenredin virike-etu (liikunta- ja kulttuurietu)
Alennukset yhteistyökumppaneilta esim. LähiTapiola ja Synsam
Alennukset vapaa-ajan aktiviteeteista esim. useista liikuntapaikoista
Alennuksia hotelliketjuilta ja laivayhtiöiltä
 
Odotamme sinulta sosiaali- ja terveydenhoitoalan tutkintoa (lähi- tai sairaanhoitaja) ja halua sitoutua asiakkaan laadukkaaseen hoitotyöhön. Arvostamme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteellisuutta!

Toivomme, että haet rohkeasti meille töihin. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme!

Arvostamme voimassa olevia LOVE-lupia, mutta voit suorittaa ne tarvittaessa myös meidän kauttamme, sekä alaikäisten luona työskenteleviltä rikosrekisteriotetta.

Hae rohkeasti, sillä tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haku päättyy 30.4.2024.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme uusia tiimiemme jäseniä heti sopivien hoitajien löydyttyä. Seuraathan myös sähköpostisi roskapostia, sillä joskus viestit voivat päätyä sinne.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa:

Tiimiesihenkilö Tanja Hartikainen
tanja.hartikainen@mehilainen.fi

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Keikkatyö sopimuksen mukaan
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Tiimiesihenkilö Tanja Hartikainen, tanja.hartikainen@mehilainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: