Haemme Kuopion Energia Oy:n

Haapaniemen voimalaitokselle

Laitosasentajaa/hitsaajaa

 

mekaaniseen kunnossapitoon.

Laitosasentajana työskentelet monipuolisissa voimalaitoksen kunnossapidon asennustehtävissä. Edellytämme sinulta mekaanisen kunnossapidon työkokemusta. Koulutuksena sinulla on vähintään tehtävään soveltuva ammattikoulututkinto ja kykenet suorittamaan vaativia putkiston hitsaustöitä.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja valmius uusien taitojen oppimiseen. Olet luonteeltasi avoin ja positiivinen sekä tulet toimeen eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle ammatillisesti monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kuopiolaisten sähkön ja lämmön tuotannon varmistamiseksi. Tukenasi ovat asiantuntevat ja kokeneet kollegat sekä esimiehet.

Käy tutustumassa tehtävään ja jätä hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta 2.2.2020 mennessä.

www.kuopionenergia.fi

Osaamisalue: ,

Kuopion Energia Oy

Kuopion Energia -konserni muodostuu Kuopion Energia Oy:stä ja Kuopion Sähköverkko Oy:stä. Emoyhtiössä on energiantuotanto, kaukolämpö- ja kaukojäähdytysliiketoiminnot sekä konsernin hallinto. Sähköverkkoliiketoiminta on tytäryhtiössä, Kuopion Sähköverkko Oy:ssä. Konsernin liikevaihto on 90 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskentelee n. 150 henkilöä. Kuopion Energia -konserni on kokonaisuudessaan Kuopion kaupungin omistuksessa.