Kuopion Energia

Käynninvarmistaja

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 14.08.2022, 0:00
  • Suljettu 04.09.2022, 23:59

Käynninvarmistaja

Tunnetko kytöä

käynninvarmistajaksi?

 

Meillä on paikka avoinna yhteistyökykyiselle ja oppimishaluiselle käynninvarmistajalle Haapaniemen voimalaitoksella.

Käynninvarmistajana työskentelet energiantuotannon käyttöryhmässä päivävuorossa. Pääsääntöisesti kuitenkin sijaistat eri tehtävissä keskeytymättömässä kolmivuorotyössä. 

Tehtävässä sinut koulutetaan polttoaineen vastaanoton, prosessinvalvojan ja voimalaitosoperaattorin tehtäviin. Työtehtäviin kuuluvat myös erilaiset käynnissäpitotyöt, kunnossapitokohteiden valmistelu ja toimiminen vesilaitoksen tehtävissä.

Edellytämme hakijoilta voimalaitoskäyttäjän tai alikonemestarin koulutusta tai tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Kokemus ja koulutus voimalaitos- tai prosessiteollisuuden alalta on eduksi. Tulet toimeen eri sidosryhmien kanssa ja opettelet mielelläsi uutta.

Tarjoamme sinulle ammatillisesti monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kuopiolaisten sähkön ja lämmön varmistamiseksi. Tukenasi ovat asiantuntevat ja kokeneet kollegat.

Tutustu tehtävään ja jätä hakemuksesi 4.9.2022 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

#sentuntee

Osaamisalue:

Kuopion Energia

Tule viemään elämän lämmön pääkaupunki kanssamme puhtaan energian aikakauteen! Me olemme 100 % paikallinen ja taloudellisesti vakaa energiakonserni. Pidämme lämpötilan sopivana ja sähköt päällä kaikissa olosuhteissa, jotta asiakkaamme voi elää tavallista, huoletonta arkea. Se on huolenpitoa, turvallisuutta, läsnäoloa ja palvelua, jonka tuntee sekä iholla että ajatuksissa. Samalla tavalla huolehdimme sinusta työntekijänä: meillä teet työtä modernissa ympäristössä osana hyvinvoivaa työyhteisöä, jossa kehittymistäsi osaajana tuetaan ja työpanostasi arvostetaan.

Paremman huomisen energiaa. Kotikaupungistasi