Haemme palveluhenkistä

JÄRJESTÖASSISTENTTIA

Kuopion Seudun Hengitysyhdistys ry:hyn.

 

Järjestöassistenttina olet mukana monipuolisesti hengitysyhdistyksen toiminnassa tehden yhteistyötä hengitysyhdistyksen hallituksen ja toimikuntien kanssa. Olet hengitysyhdistyksen asiakaspalvelun kasvot jäsenien suuntaan. Työtehtäväsi koostuvat jäsenneuvonnasta ja -hankinnasta sekä monipuolisesta ja -kanavaisesta viestinnästä. Myös erilaiset toimistotyöt, tapahtumien organisointi ja yhteistyö sidosryhmien kanssa täyttävät järjestöassistenttina työpäiviäsi. Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Järjestöassistentin työpisteenä on Kuopion toimisto ja yhdistyksessä tehdään joustavasti myös etätöitä. Suunniteltu töiden aloituspäivä on 1.3.2022.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen sähköpostilla oheisen hakupainikkeen kautta.

Hae heti tai viimeistään 10.12.2021. Kaipaatko lisätietoa? Lisätietoa tehtävästä antaa Kuopion Seudun Hengitysyhdistyksestä Reijo Salli puh. 044 555 1131

Kuopion Seudun Hengitysyhdistys ry

Osaamisalue: ,

Kuopion Seudun Hengitysyhdistys ry

Kuopion Seudun Hengitysyhdistys ry on Hengitysliiton suurin jäsenyhdistys. Tehtävänämme on edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää, jotta meidän kaikkien olisi helpompi hengittää. Tutustu toimintaamme: https://www.hengitysyhdistys.fi/kuopionseutu/