Kaapelitoiminnasta vastaava henkilö

Etsimme kaapelitoiminnasta vastaavaa henkilöä Kuusakosken Vantaan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme tyyppi, jos olet reipas, oma-aloitteinen ja kiinnostunut kehittämään itseäsi kiertotalouden saralla. Työssäsi pääset osallistumaan tuotannon työtehtäviin kuten kaapeleiden vastaanottoon-, lajitteluun ja lähetyksiin sekä asiakasprojekteihin. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu vaa’alla työskentely. Tehtävässä pääset tutustumaan monipuolisesti kiertotalouden arkeen.

Toivomme, että sinulle on edes nimeltä tuttuja kupari ja alumiini. Sinulla on jonkinlaista kokemusta työkoneista sekä tietokoneen käytöstä edellisten työpaikkojen, koulun ja/tai harrastusten kautta.

Homman hoitamisessa on hyötyä myös seuraavista ominaisuuksista:

  • positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne
  • halu oppia metallien kierrätyksestä
  • alan opintoja suoritettuna
  • suomen ja englannin kielen osaaminen

Toivomme hakemustasi 7.8.2022 mennessä sähköpostitse rekrytointi@kuusakoski.com. Laitathan viestikenttään aiheeksi Kaapelihenkilö – [oma nimesi].
Kerrothan meille myös palkkatoiveesi.
Käsittelemme hakemuksia kesälomista johtuen elokuun alkupuolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Hiironen puh. 040 061 3519 torstaina 7.7.2022 klo 14-15 välisenä aikana

Kuusakoski Oy

Osaamisalue:

Kuusakoski Oy

Kuusakoski on suomalainen perheyritys, kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaitomme takaa tehokkaan ja vastuullisen kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.