Kuusakoski Oy

Asiakaspalveluhenkinen vaakatyöntekijä

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 08.06.2023, 14:55
  • Suljettu 25.06.2023, 23:59

Asiakaspalveluhenkinen vaakatyöntekijä

                                Haemme Espoon Kauklahden toimipisteeseen

VAAKATYÖNTEKIJÄÄ

Olet pienen ja tehokkaan tiimin avainroolissa oleva jäsen. Tehtävänäsi on huolehtia:

  • Materiaalin vastaanotosta ja laaduttamisesta
  • Asiakaspalvelusta, opastuksesta ja liikenteen ohjauksesta (rekkakuskit ja kotitalousasiakkaat)
  • Vastaanottojen ja toimitusten kirjauksesta toiminnanohjausjärjestelmään
  • Rahtikirjojen, romutustodistusten ja vastaanottoraporttien laatimisesta
  • Korttimaksuista
  • Palvelupisteen assistentin tuurauksesta tarvittaessa (laskujen tiliöinti, ulkomaan myynnit/ ostot)

Työtä tehdään pienessä tiimissä ja asiakaspalvelu niin ulkoisten kuin sisäisten asiakkaiden kanssa on merkittävässä roolissa. Näin ollen sinulla on oltava hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat sujuvasti.

Positiivisen, oma-aloitteisen, reippaan ja palveluhenkisen asenteesi avulla selviät hektisistä ja haastavistakin tilanteista. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Lisäksi mahdollinen osaamisesi toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja paineensietokykyä. Tärkeintä on halu palvella asiakkaita, aidosti positiivinen mieli ja asenne työtehtäviäsi kohtaan.

Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Kauklahdessa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 40 h/vko (työaika ma-pe klo 8:30-17:00) ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tukenasi on paikallinen työtiimi.

Kuusakoski on Great Place to Work -sertifioitu yritys. Yli 90% henkilöstöstämme kokee, että ”täällä voin olla oma itseni” ja ”työpanokseni on tärkeä”.

Me Kuusakoskella palautamme arvon jätemateriaaleihin keräämällä ja jalostamalla niistä uusia, arvokkaita raaka-aineita. Olemme yli 100-vuotias kiertotalouden luotettava edelläkävijä, joka sitoutuu palvelemaan asiakkaitaan vakaan perheyrityksen arvojen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 25.6.2023 mennessä WEEE tuotantopäällikkö Martti Hirvoselle oheisen hakupainikkeen kautta. Häneltä saat myös lisätietoja tehtävästä puh. 044 072 8594. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kuusakoski Oy

LinkedIn

Facebook

Osaamisalue: ,