Järvenpään kaupunki

Koulusihteeri, vakituinen, Kinnarin koulu

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 08.06.2023, 14:00
  • Suljettu 22.06.2023, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulusihteeri, vakituinen, Kinnarin koulu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko rohkea toimeen tarttuja, joka hoitaisi koulusihteerin tehtävät joustavasti ja sujuvasti?

Olisitko sinä perusopetuksen uusi KOULUSIHTEERIMME?

Kinnarin koulu on elokuussa 2019 valmistunut vuosiluokkien 1-9 peruskoulu. Lisäksi rakennuksessa toimii kolme esikouluryhmää yhteistyössä 1 -2 -luokkien kanssa. Koulussa on noin 900 oppilasta ja koulusihteerin tehtäviä hoitaa kaksi koulusihteeriä.

Tavoitteemme on uuden koulumme kehittäminen opinahjoksi ja työpaikaksi, jossa toteutuu myönteinen hyväksyvä ilmapiiri ja tehokas positiivinen yhteistyö oppilaittemme eduksi. Olennaista on myös jokaisen työn arvostaminen.

Mitä odotamme Sinulta?

Haemme oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä osaajaa, joka hallitsee perusopetuksen hallintotyön ohjelmien käytön koskien henkilökunta- ja oppilasrekisteriä (Primus/Wilma/Kurre), taloushallintoon liittyen mm. laskujen tiliöintiä ja asiatarkistamista, tilastointia, materiaalien ja kirjojen tilauksiin tarvittavia koonteja ym. kouluarjen organisointiin liittyviä tehtäviä. 

Tässä muutoksien ajassa ja varsinkin meidän edelleen kehittyvässä uudessa koulussamme tarvitaan joustavuutta reagoida nopeasti ja suunnitella toimintaa aina arjen tarpeisiin sovitellen, yhteistyössä. Positiivinen asenne on tärkeä asiakaspalvelussa sekä muussa yhteistyössä työyhteisön, kotien, oppilaiden ja hallinnon kanssa.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Kinnarin koulussa on positiivinen tekemisen ilmapiiri ja koulun kehittymisen kannalta hyvä ja innokas työntekijäjoukko. Käytössäsi on hyvät työterveyshuollon palvelut. Tule mukaan vahvistamaan omalla osaamisellasi henkilöstöämme!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Päivi Oinasmäki, paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi, p. 040 315 2816.

Koulusihteerin tehtävä on vakituinen alkaen 1.8.2023. Hakuaika päättyy 22.6.2023 klo 15. Hakuaikaa on jatkettu. Jätäthän hakemuksesi ajoissa, koska haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme  https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Kelpoisuusehdot

Edellytämme soveltuvaa ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoista tutkintoa tai ammattitutkintoa. 

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala KVTES
  • Tehtäväkohtainen palkka sijoittuu kokemuksesta riippuen 2542,43 – 2 745,82 e/kk välille
  • Koeaika on kuusi kuukautta
  • Rikosrekisteriote esitettävä

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin.
Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri, ja meillä jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä heitä varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.
Järvenpää on elinvoimainen noin 44 000 asukkaan vahvasti kehittyvä dynaaminen kaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin pääsee junalla puolessa tunnissa.
www.jarvenpaa.fi