Me KWH Logisticsilla olemme sitoutuneet toteuttamaan niin sisäisten kuin ulkoisten asiakkaidemme toiveet. Economy-tiimissä työskentelemme kaikille liiketoimintaryhmän yrityksille, joten on tärkeää, että tuotamme laadukasta palvelua erinomaisella yhteistyötaidolla ja positiivisella palvelukeskeisellä asenteella.

 

Etsimme seuraavaa osaajaa Economy-tiimiimme

ACCOUNTING SPECIALIST

 

Monipuoliset tehtäväsi koostuvat pääasiassa seuraavista:

  • vastaat talousosaston prosessien dokumentoinnista ja arvioit ja annat parannusehdotuksia
  • osallistut IFRS-kirjanpitoon, budjetointiin ja konserniraportointiin
  • teet yhteistyötä kaikkien Economy-tiimin jäsenten kanssa, jotta kaikki sen toiminnot toimisivat tehokkaasti, esim. ostolaskutus, kirjanpito, maksatukset ja matkalaskut
  • vastaat omista kehityshankkeista ja jatkotoimenpiteistä   

Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvä suullinen ja kirjallinen suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Sinun tulisi myös hallita yleisimmät IT-työkalut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Financial Director Anders Back p. 050 591 9142 / anders.back@kwhlogistics.com
HR Director Mona Andersson-Kuorikoski p. 040 4803832 / mona.andersson-kuorikoski@kwhlogistics.com

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme www.kwhlogistics.com.

Hae tehtävää oheisen hakupainikkeen kautta viimeistään 4.10.2020.

Osaamisalue:

KWH Logistics

KWH Logistics on Suomen johtavia ja nopeimmin kasvavia logistiikka-alan palveluntuottajia. Liikevaihtomme oli (2019) 187 MEUR ja palveluksessamme oli yli 580 työntekijää. KWH Logistics on kymmenestä itsenäisesti toimivasta yhtiöstä muodostettu liiketoimintaryhmä, joka on osa KWH-yhtymää. KWH-yhtymä on suomalainen perheyritys, jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 2.300 työntekijää ja liikevaihto on noin 520 MEUR.