Hesburger

Ravintolatyöntekijä Hesburger Kolari Ylläs, Kolari

  • Sijainti Kolari
  • Julkaistu 04.12.2022, 19:00
  • Suljettu 25.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ravintolatyöntekijä Hesburger Kolari Ylläs, Kolari

Uskallatko tarttua tilaisuuteen ja viettää osan talvestasi Ylläksellä? 

Hesburger Kolari Ylläs etsii nyt työntekijöitä vielä koko talvisesongin ajaksi. Aloitusaika sovittavissa vielä joulukuulle tai viimeistään tulevalle tammikuulle. Työn kesto vuoden 2023 vappuun asti, tarkempi aika neuvoteltavissa.

Etsimme myös tekijöitä hiihtolomasesongiksi (viikot 8-10) sekä pääsiäiseksi. Mikäli olet näistä kiinnostunut, niin mainitse se laittaessasi hakemusta.

Työtunnit sovitaan jokaisen kanssa erikseen.

Miltä kuulostaa talvi tunturissa, jossa luonto ja ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä? Nyt meillä on tarjota sinulle mahdollisuus erilaiseen talveen Ylläksen ihanissa maisemissa ja työskentelypaikka aivan tunturin kupeessa. Asumismahdollisuus on varattu työsuhdemökissä pientä korvausta vastaan.

Jos olet joskus haaveillut työskenteleväsi talven Lapissa, niin nyt on sinun tilaisuutesi! Laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin sähköpostitse.

Tarjoamme sinulle:

• erilaisen Hesburger -työkokemuksen keskellä Lapin talvea ja sen erilaisia sesonkeja

• mahtavat työkaverit

• majoituksen upeassa mökissä

Odotamme sinulta:

• täysi-ikäisyyttä, mikäli haluat työskennellä koko talvisesongin

• positiivista ja reipasta asennetta työhön

• paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa

Toivomme myös, että olet sosiaalinen, huumorintajuinen ja iloinen henkilö, joka uskaltaa lähteä kokeilemaan uutta.

Työtehtäviisi ravintolassamme kuuluvat mm. asiakaspalvelu, keittiötyöskentely ja siisteystyö. Osaamisesi karttuessa myös esimerkiksi varastoista huolehtiminen ja omavalvonta tulevat sinulle työssäsi tutuksi.

Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tukenasi jokaisessa työvuorossa. 

Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista esimerkiksi IPA-palkinnoilla. Kuulet tästä ja muista henkilöstöeduistamme lisää työhaastattelussa.

Voit kurkistaa täältä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytäthän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla! 

Lisätiedot: Ravintolapäällikkö Johanna Kestilä, johanna.kestila@hesburger.fi p. 041 507 6022

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2021 verollinen myynti Suomessa oli 234 miljoonaa euroa ja ulkomailla 126 miljoonaa euroa.

Osaamisalue: