Haluatko olla mukana tuottamassa korkealaatuisia vesihuoltopalveluja eteläisen Kymenlaakson asukkaille?


Haemme

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

putkiasentajaa

 

Haluatko olla mukana tuottamassa korkealaatuisia vesihuoltopalveluja eteläisen Kymenlaakson asukkaille? Haemme putkiasentajaa, joka työskentelee luontevasti osana tiimiä. Sinulla on tietotekniset perustaidot ja opit nopeasti käyttämään uusia ohjelmia.
Toivomme että sinulla on muutaman vuoden työkokemus vesihuoltoalan tehtävistä. Soveltuva ammattikoulututkinto voi olla LVI tai rakennus -alalta. Työpaikka sijaitsee Kotkassa.

Työtehtäväsi

Tulet työskentelemään osana verkostoyksikön ammattilaisten joukkoa. Meillä verkostoyksikössä työskentelee kaikkiaan 25 työntekijää, joista 6 on esimies- tai muissa asiantuntijatehtävissä. Putkiasentajana tulet työskentelemään pääosin työparin kanssa, mutta tarpeen vaatiessa myös yksin. Työkokemuksen karttuessa tulet liittymään osaksi verkoston päivystysrinkiä.

Sinun tehtäväsi putkiasentajana koostuvat pääosin erilaisista vesi-, viemäri- ja hulevesiverkostojen hoito- ja kunnossapitotehtävistä. Lisäksi etäluettavien mittareiden vaihto tulee työllistämään yksikköä lähivuosina. Käytössäsi on KeyAqua -verkkotietojärjestelmä, josta löytyvät verkoston sijainti- ja varustetiedot, kuten myös huolto-ohjelma ja -kohteet. 

Hae tehtävää 15.9.2019 mennessä. Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen lähetetään oheisen hakupainikkeen kautta.

Työtehtävien tarkempi kuvaus ja hakuohjeet nettisivuiltamme: kymenvesi.fi/yritys/rekrytointi/

 

Osaamisalue:

Kymen Vesi Oy

Kymen Vesi Oy on kolmen kunnan omistama eteläisen Kymenlaakson alueella toimiva vesihuoltopalveluja tarjoava yritys. Liikevaihto on n. 20 milj. € ja työntekijöitä on 59.