Vantaan kaupunki

Paikkatietosuunnittelija

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 12.09.2023, 13:00
  • Suljettu 03.10.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Paikkatietosuunnittelija


Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kadut ja puistot, Mittaus -ja geopalvelut

Kielotie 28, 001300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 09.10.2023 (tai sopimuksen mukaan)

Haemme nyt paikkatietosuunnittelijaa Mittaus -ja geopalvelujen tilauspalveluihin vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, monipuolisen sekä vastuullisen tehtävän, jossa sinulla on tilaisuus kehittyä rautaiseksi alan ammattilaiseksi. Etätyö on joustavasti mahdollista kaupungin etätyökäytäntöjen mukaisesti. 

Paikkatietosuunnittelijana toimit ensisijaisesti asiakaspalvelutehtävissä, osana viisihenkistä tiimiä. Tilauspalveluissa käsitellään asiakkaiden päivittäisiä tilauksia rakennusten sijainteihin, tonttijakoihin ja yleisten alueiden muodostuksiin liittyen yhteistyössä Vantaa-infon sekä muiden sidosryhmien kanssa. Asiakaspalvelussa työvälineinäsi ovat puhelin sekä monipuoliset sähköiset kanavat.  Arvostamme aiempaa työelämässä kertynyttä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Maanalaisten johtojen sijaintitietojen antaminen sekä maaomaisuuden hallintaan, tonttijakoihin, tontin lohkomiseen ja muihin kiinteistötoimituksiin liittyvä neuvonta ovat olennainen osa arkeasi. Lisäksi vastaat paikkatietoaineistojen myynnistä ja jakelusta osana kaupunkiympäristön toimialan aineistojen myyntipalvelua.  Taustastasi ja osaamisestasi riippuen, työhösi saattaa sisältyä myös mm. geodeettista laskentaa ja muita valmistelutyötehtäviä, kuten kaavoitukseen, rakentamiseen ja sen luvittamiseen liittyviä vastuita.

Vantaalla käytössämme moderni paikkatietopohjainen toiminnanohjausjärjestelmä Matti, jota kehitämme aktiivisesti. M-Files ja ArcGisPro ovat myös keskeisiä järjestelmiä työssäsi. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, kykyä omaksua ja oppia asioita syvällisesti ja nopeasti sekä paineensietokykyä mahdollisissa haastavissa tilanteissa.

Mittaus- ja geopalveluissa työskentelee noin 80 henkilöä. Ylläpidämme kiinteistöihin ja rakennuksiin liittyviä paikkatietoja. Lisäksi vastaamme ilmakuva- ja laserkeilausaineistojen hankinnasta ja erilaisten karttojen ylläpidosta sekä paikkatietoaineistojen jakelusta tarvitsijoille. Yksikkö tuottaa kaupungin tarvitsemat geotekniset tutkimus- ja suunnittelupalvelut.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8300 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.  

Etätyö on joustavasti mahdollista kaupungin etätyökäytäntöjen mukaisesti.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Kartoittajan tutkinto

Luemme eduksi:  
– Aiemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä
 – Paikkatietoalan, kiinteistönmuodostuksen ja paikkatietovarantojen sisällön tuntemisen
 – Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito
 – Hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, erityisesti asiakaskohtaamisissa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 2393.48
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Janne Juslin, paikkatietoesihenkilö

p. 040 513 2939
janne.juslin@vantaa.fi 

Tavoitettavissa arkisin klo 10-15 välillä

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: , ,