Menestyvä työnantaja Laatukilpi Oy hakee Etelä-Suomen alueelle BtoB myyntihenkilöä liikenteenohjaustuotteiden ja -palveluiden sekä yrityskyltityksen ja katukalusteiden kenttämyyntiin. Työskentelet pääkaupunkiseudulta tai Tampereelta käsin, toiminta-alueenasi koko Suomi ja käytössäsi on myös valmista asiakaskuntaa. Asiakaskohderyhmäsi ovat mm. yritykset, kaupungit ja kunnat. Tehtävässä osallistut myös digimarkkinoinnin materiaalin tuottamiseen. Toimit yhteistyössä kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä asiantuntijat antavat sinulle toimialan teknisen myyntituen.

Odotamme hakijoilta
– BtoB myynnin kokemusta väh. 3 vuotta
– somemarkkinoinnin perusosaamista (LI, FB, IG)
– CRM käyttökokemusta
– hyvää työmatkavalmiutta Suomessa, joustavuutta työajoissa
– kokemusta myyntityönä asiakaskäynnein, puhelimitse, Teams’in-palavereilla jne.
– soveltuva koulutus kaupallinen tai tekninen (esim. rakennusinsinööri, tradenomi)

Eduksi laskemme
– kokemus julkisen sektorin hankintamenetelmistä
– infratoimialan työkokemuksen
– kielitaidot

Lisätiedustelut asiaa hoitavalta rekrytointikonsultilta gsm 0400721717 / Jouko Karjalainen (paras tavoitettavuus klo 7-16). Lyhyt hakemus ja CV osoitteeseen jouko@kojoka.fi. Puhelinhaastatteluja tehdään nopealla aikataululla, jonka jälkeen mahdollinen työnantaja tapaaminen. Haku loppuu, kun oikea henkilö on löytynyt.

#kojoka #pääkaupunkiseutu #myyntityö

Osaamisalue: ,

Laatukilpi Oy

Työnantajayritys Laatukilpi on vuonna 1972 perustettu perheyritys. Laatukilpikonserni on noin 10 miljoonan liikevaihtoa tekevä yhtiö ja henkilöstömäärä on noin 80 henkilöä. Liiketoiminta kattaa liikennemerkkien lisäksi opasteet, liikenteenohjaustuotteet, sulkulaitteet, puomit, konepajatoiminnan, pysäköintiratkaisut pysäköintilippuautomaatteineen ja kadunkalusteet sekä edm. huolto- ja asennuspalvelut.