Tule joukkoomme Hyvinvointiyksikköön vahvistamaan Hyvinvoinnin palveluinnovaatiot -vahvuusalueen monialaista TKI-toimintaa (tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta) kohdentuen erityisesti aihepiireihin osallisuus, työelämä ja turvallinen arki. Tehtäviisi kuuluu teeman ydintiimin toiminnan vetäminen ja kehittäminen sekä julkaisutoiminta.

Johtava asiantuntija toimii vaativien kansallisten ja kansainvälisten tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiosisältöjen kehittäjänä ja toteuttajana LABin strategian ja vahvuusalueen tiekartan mukaisesti. 

Odotamme sinulta:

  • vahvaa kokemusta ja osaamista erityisesti osallisuutta, työllisyyttä ja työelämää uudistavien toimintamallien kehittämisestä, 
  • kokemusta kansallisesta ja kansainvälisestä TKI-toiminnasta eri rahoitusinstrumentteja hyödyntäen,
  • kykyä toimia kotimaisissa ja kansainvälisissä työelämä- ja korkeakouluverkostoissa sekä näyttöjä monipuolisesta ja korkeatasoisesta julkaisutoiminnasta,
  • hyvä englannin kielen taitoa,
  • hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä,
  • jatkotutkintoa tehtävään soveltuvalta tieteen alalta.

Edellytämme tulevaisuusorientoitunutta ja sparraavaa työotetta, vahvaa tiimityökykyä rakentaa kehittämishankkeita yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa sekä hakea niihin rahoitusta. Tarjoamme merkityksellisen työn ja osaavien kollegoiden verkoston jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Tuemme kaikkia työntekijöitämme ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan.

Vakituinen tehtävä alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lahdessa ja Lappeenrannassa. Kotikampuksesi on Lahden tai Lappeenrannan kampus. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa TKI-johtaja Kati Peltonen, kati.peltonen@lab.fi, 044 708 1041.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta 24.10.2021 klo 23:59 mennessä.

Osaamisalue: ,