Lahden ensi- ja turvakoti ry

Toiminnanjohtaja

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 07.05.2023, 0:00
  • Suljettu 04.06.2023, 23:59

Toiminnanjohtaja

Arvostettu ja monipuolinen sosiaalialan lastensuojelujärjestö.

 

Haemme

toiminnanjohtajaa

 

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen toiminnasta, taloudesta ja hallinnosta. Hän pääsee kehittämään yhdistyksen työtä, viestintää ja vaikuttamistyötä. Toiminnanjohtaja vastaa myös prosessien kehittämisestä yhdessä tiimien kanssa. Työ on haastavaa ja monipuolista – toiminnanjohtaja saa vahvan tuen yhdistyksen johtokunnalta ja vastuutiimiltä. Yhdistys on Ensi- ja turvakotien liiton jäsen, joten tehtävässä saa tukea myös Ensi- ja turvakotien liiton keskusjärjestöltä ja jäsenyhdistysten toiminnanjohtajaverkostolta. Toiminnanjohtajan ja yhdistyksen keskeisinä yhteistyökumppaneina toimivat lisäksi hyvinvointialueet.

Edellytämme toiminnanjohtajalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, riittävää työ- ja johtamiskokemusta. Lisäksi edellytämme päätöksentekokykyä, sujuvaa viestintää ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Odotamme innostunutta, kehittämislähtöistä ja itsenäistä työotetta. Arvostamme järjestötoiminnan osaamista sekä monipuolista sosiaali- ja terveysalan tuntemusta ja verkostoja.

Lahden ensi- ja turvakoti ry on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka tuottaa ja kehittää järjestölähtöisiä palveluja. Yhdistyksen toiminnan erityisosaamisen painopisteet ovat vauvaperhetyö, vauvalähtöinen päihdekuntoutus, perheväkivalta- ja turvallisuustyö sekä lapsiperheiden avopalvelu. Ammatillisen työn rinnalla on vertaisuuteen ja vapaaehtoisuuteen perustuvaa toimintaa. Kumppanuuksien ja verkostojen kautta yhdistys tekee työtä alueellisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden rakentamiseksi. Yhdistyksemme palveluksessa on 47 ammattitaitoista työntekijää ja monialaista toimintaamme rahoittavat mm. STEA, THL ja hyvinvointialueet.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän työterveyshuollon, työhyvinvointia edesauttavat Smartum liikunta/kulttuuriedut, kehitämiseen kannustavan ilmapiirin ja mukavan työyhteisön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv ja palkkatoiveesi 4.6.2023 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätiedot: johtokunnan varapuheenjohtaja Iida Partanen, p. 044 275 6533 (ti 16.5. klo 15-17 ja ke 31.5. klo 16-18), toiminnanjohtaja Jukka Ihalainen, p. 050 911 2521, talouspäällikkö Terhi Hugg, p. 040 773 6339. Haastattelut viikolla 24.

www.lahdenensijaturvakoti.fi

Osaamisalue: ,