Haemme nyt joukkoomme yritysasiakasmyyntiin

erinomaiset neuvottelutaidot hallitsevaa

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Asiakkuuspäällikön tehtävä sijoittuu Iisalmen toimistolle ja toiminta-alueena on Ylä-Savo.

Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluu uusien yritysasiakkaiden hankinta, oman asiakassalkun asiakkuuksien tavoitteellinen kehittäminen ja sidosryhmäyhteistyö. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka avulla toteutat omat myynti- ja tulostavoitteesi.

Odotamme sinulta

Tehtävään soveltuvaa koulutusta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Paikallisen yrityselämän tuntemus sekä näytöt menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja myynnistä katsotaan eduksesi. Työ edellyttää liikkumista alueyhtiön alueella ja oman auton käyttöä.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa saat myös mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä yritysvakuuttamisen ammattilaiseksi. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin sekä kiinteän peruspalkan + tuloksiin sidotun lisän. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.

Lue lisää tehtävästä ja hae 26.8.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

LähiTapiola Itä

Osaamisalue: ,

LähiTapiola Itä

LähiTapiola Itä on kehittyvä ja aktiivinen paikallinen yritys, joka tarjoaa näköalapaikan terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden liiketoiminnan parissa.