Etsimme nyt

Koneistajaa

manuaalikoneistukseen ja muihin konepajatöihin

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen!


Työ on koneistuspainotteista, metallialan korjaus- ja valmistustyötä. Hakijalta odotamme metallialan perusosaamista, eli koulutusta ja/tai työkokemusta (mieluiten molempia). Tämän lisäksi toivomme kokemusta manuaalisorvauksesta.

Työ on monipuolista, mielenkiintoista ja haastavaa. Monialaisen asiakaskuntamme vuoksi toimintamme ei ole kovin suhdanneherkkää, eli työtä riittää yleisestä taloustilanteesta riippumatta.

Hae työpaikkaa vapaamuotoisella hakemuksella, jonka voit lähettää oheisen hakupainikkeen kautta tai soittamalla: 040 820 6601. Otamme hakemuksia vastaan niin kauan, kun paikka on täytetty, joten laitathan omasi tulemaan mahdollisimman pian.

Palkkaus on tuntiperusteista. Tuntipalkan määrä sovitaan erikseen. Noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työaika on 8h/päivä / 40h/viikko.

Yrityksemme sijaitsee tällä hetkellä osoitteessa Varhokyläntie 491, 23800 Laitila, mutta olemme muuttamassa heinäkuun aikana osoitteeseen Kuusikorventie 3, 23800 Laitila (Samppanummi).

Lisätietoja meistä löydät kotisivuiltamme www.korjauspaja.fi

Osaamisalue:

Laitilan Korjauspaja Oy

Olemme Pyhärannan Ropalla toimiva raskaan kaluston metallirakennekorjauksiin, hydraulisylinterien korjauksiin ja valmistukseen erikoistunut yritys. Pääasiallinen toimenkuvamme on hydraulisylinterien huolto, korjaus ja valmistus. Lisäksi korjaamme erilaisten koneiden ja laitteiden teräsrakenteita, esimerkiksi maanrakennuskoneet, maatalouskoneet, metsäkoneet ja muu kuljetuskalusto.