Olemme hakemassa kehittyvään Jyväskylän
toimipisteeseemme lisävahvistukseksi

ISÄNNÖITSIJÄÄ

 

Isännöitsijän työssä päätehtäviäsi ovat nimettyjen isännöintikohteiden hallinnollisten tehtävien hoitaminen, kiinteistöjen teknisiin asioihin ja remontteihin liittyvät asiat sekä asiakkaiden palveleminen asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, oman organisaation sekä yhteistyökumppanien kanssa. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylän toimistolla, mutta sinulla on kohteita hoidettavana myös muilla paikkakunnilla.

Olet täsmällinen ja vuorovaikutustaitoinen isännöinnin ammattilainen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä tarvittava isännöinnin kokemus ja osaaminen. Tavanomaiset nykyaikaiset toimistosovellukset ja -työkalut taipuvat käsissäsi erinomaisesti. Kykenet hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia, suunnittelemaan tekemistäsi, pitämään langat käsissäsi ja tekemään itsenäisiä päätöksiä myös paineen alla. Asiakkaiden palveleminen ja asioiden hoitaminen laadukkaasti on sinulle tärkeää ja olet halukas oppimaan uutta joka päivä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän osaavassa ja hyvähenkisessä porukassa menestyvässä yrityksessä, erinomaiset kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhteen edut.

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550.

Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si oheisen hakupainikkeen kautta viimeistään su 8.9.2019.

Lakea Oy

 

Osaamisalue:

Lakea Oy

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Olemme valtakunnallisesti toimiva rakennus- ja kiinteistöalan yritys. Meillä on tällä hetkellä toimistot Seinäjoella, Jyväskylässä, Vaasassa, Kokkolassa ja Vantaalla. Me rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme laadukasta puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Jyväskylässä meidät tunnetaan esimerkiksi valtakunnallisia ja kansainvälisiä palkintoja saaneista Puukuokan kohteista. Meillä on Jyväskylässä alkamassa myös uusia kohteita.

Tule tutustumaan meihin osoitteessa lakea.fi