Lakeusrekry etsii hyvämaineiselle asiakasyritykselleen Sofor Oy:lle

Etelä-Pohjanmaalle, Kauhavalle

PALVELINSPESIALISTIA

 

Tehtävänä on ottaa vastuu nimettyjen yritysasiakkaiden palvelinympäristöjen asennuksista & käyttöönotoista, kehittämisestä ja ylläpitotöistä. Hoidat lisäksi virtualisointeja ja pilvipalveluita. Hoidat tehtävääsi erilaisilla hallintajärjestelmillä ja tehtäviin sopivalla  toimintamallilla. Tehtävässä korostuu ammattimaisuus tehtävän suorittamisessa ja hyvä asiakkuuksien hoitaminen. Tehtävässä on satunnaisia asiakaskäyntejä Pohjanmaan maakunnissa, lähinnä uusien kokonaisuuksien rakentamisen yhteydessä.

Hakijoilta edellytetään

  • Microsoft-järjestelmien ja Linux serveriympäristöjen työkokemusta
  • Active Directory osaamista
  • virtualisoinnin ja pilvipalvelujen administrointi työkokemusta
  • hyvää suomen ja riittävää englannin kielitaitoa
  • mahdollisuutta joustaviin työaikoihin ja omaa autoa

Eduksi lasketaan

  • kaikki sertifikaatit (esim. MCSA, CCA-V, CCNA) / halu sertifioitua
  • VM Ware, Hyper V,  Cisco, Citrix  -osaamiset
  • kaikki tietoverkko- ja tietoturvaosaaminen

Lisätiedustelut: Jouko Karjalainen, gsm 0400 72 17 17, jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi

Toimita oheisen Haku-painikkeen kautta hakemuksena pelkkä CV, jossa titteleiden alla on kuvattuna työn olennaista sisältöä. Hae viimeistään 23.5.2018 – mutta mieluiten aikaisemmin, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.  Käsittelemme hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti, emmekä toimita tietojasi eteenpäin ilman lupaasi.

www.lakeusrekry.fi/rekrytointi

Osaamisalue:

Lakeusrekry

Työnantajayritys on oman alansa ykkösosaajia alueella. Pääset työskentelemään pitkän historian omaavassa asiantuntijayrityksessä osaavien kollegojen kanssa nykyaikaisessa työympäristössä sekä toimimaan työhyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen panostavassa yrityksessä. Lisätietoa työnantajayrityksestä hakulinkin kautta.

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi