Tarvitsemme koko ajan uusia työntekijöitä

koulutettavaksi tuotannon eri tehtäviin.

Etsimme nyt reippaaseen ja aikaansaavaan

työyhteisöömme Vihdin Nummelaan

METALLITYÖNTEKIJÖITÄ

 

erilaisiin monipuolisiin tehtäviin

  • ohutlevyn särmäykseen ja käsittelyyn 
  • pistehitsaukseen 
  • maalaamolinjan eri tehtäviin 
  • metallituotteiden valmistukseen ja kokoonpanoon 

Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä, joten odotamme sinulta valmiutta vuorotyön tekemiseen. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolta löytyy tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä, tervettä maalaisjärkeä sekä motivaatiota työn tekoa kohtaan. Perehdytämme valitut henkilöt työtehtäviinsä.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kaikkien tehtävien palkkaus on Teknologia teollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Järjestämme yhteishaastattelu ja tehdasesittely tilaisuudet ti 22.5.2018 klo 10.00–11.00 ja klo 15.00-16.00. Tilaisuuteen ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse puh. 09 819 0020 viimeistään 21.5.2018.

Lankapaja

 

Osaamisalue:

Lankapaja

Lankapaja on suomalainen nopeasti kasvava pitkät perinteet omaava metallialan yritys, joka on keskittynyt teollisuuden sopimusvalmistukseen komponenteista isoihin kokonaisuuksiin. Kokonaispalvelumme kattaa asiakkaan tarpeet suunnittelusta valmiiksi tuotteiksi ohutlevystä, kalusteputkesta ja teräslangasta. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Nummelassa, Lahdessa sekä Ruotsissa Skillingarydissä. Lankapajan henkilökunta on kasvanut vuodesta 2003 alkaen yli kolminkertaiseksi ja yhtiö työllistää nyt yhteensä yli kaksisataa henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 30 M€.

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi