Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Toimintayksikön lähijohtaja, ikääntyneiden neuvonta ja asiakasohjaus

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 22.02.2024, 12:00
  • Suljettu 08.03.2024, 16:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Toimintayksikön lähijohtaja, ikääntyneiden neuvonta ja asiakasohjaus

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Neuvonta ja asiakasohjaus alue 3
Talvikkitie 37 , 01300 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Haluatko olla mukana kehittämässä ikääntyneiden neuvontaa ja asiakasohjausta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella? Onko sinulla kokemusta muutosjohtamisesta, valmentavasta johtamisesta ja esihenkilötehtävistä ikääntyneiden palveluissa?

Etsimme Sinua innostava lähijohtaja! Tule työskentelemään meille Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle vanhusten neuvonnan ja asiakasohjauksen tiimiin. Lähijohtajan virka on vakituinen, aloitus 15.3.2024 tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä kanssamme merkityksellisessä tehtävässä, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa osaamisesi ja vaikuttaa tulevaisuuden tekemiseen.

Lähijohtajana vastaat yksikkösi henkilöstöhallinnosta, toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä talouden suunnittelusta, toteutumisesta ja seurannasta. Kuulut tehtäväalueesi johtoryhmään yhdessä kolmen neuvonnan ja asiakasohjauksen lähijohtajan sekä johtavan sosiaalityöntekijän kanssa. Tässä virassa pääset tekemään tiivistä yhteistyötä palvelujen järjestämisen ja ostopalvelujen, kotihoidon, hyvinvointialueen sairaalan sekä neuvonnan ja asiakasohjauksen tehtäväalueiden lähijohtajien kanssa. Yhteistyöllä turvataan asiakkaille sujuva ja turvallinen palvelukokonaisuus kotona asumisen palveluissa.

Haemme lähijohtajaa, joka työskentelee yhteistyössä asiakkaiden, läheisten ja henkilöstön sekä eri sidosryhmien kanssa, jotta asiakkaiden ja henkilöstön sujuva arki mahdollistuu. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja verkostotyöskentelyn taitoja, kykyä tiedolla johtamiseen sekä valmiuksia johtaa laaja-alaista tehtäväkokonaisuutta.  

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme valitulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksi ruotsin kielen taidon.

Neuvonnan ja asiakasohjauksen alue 3 muodostuu keskitetyistä palveluista sisältäen sairaalan palvelu- ja sosiaaliohjauksen, asumisen arviointitiimin, tukipalvelutiimin, liikkumista tukevat palvelut, vapaaehtoistyön ja toimistosihteeritiimin. Yksikössä työskentelee vanhustyön ammattilaisia eri toimipisteissä hyvinvointialueellamme.

Tule kanssamme kehittämään hyvinvointialueen asiakkaille parasta palvelua ja työyhteisölle parasta työpaikkaa!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 15.03.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus:  Laki 817/2015 §8 tai 559/1994 §5 mukainen laillistus sekä riittävä johtamistaito
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Yleistyöaika
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote
Tehtäväkohtainen palkka: 3 600 eur/kk + lisät, joista lisätietoja rekrytoinnin yhteyshenkilöiltä
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Tehtäväalueen päällikkö
Susanne Laine
0438256432, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
susanne.laine@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät

Osaamisalue: