Haemme nyt, toimintamme kasvaessa uutta jäsentä kahden supertyypin tiimiin Sähköhuoltoomme Hyvinkään Sahanmäkeen!

Tule meille töihin

SÄHKÖHUOLTOASENTAJAKSI 

Sähköhuoltomme palvelee asiakkaitamme mm. viestimuuntimien konfiguroinneissa, lämpötila-anturien sekä lämpötilalähettimien kalibroinneissa, radio-ohjauslaitteiden muutoksissa sekä ohjauskontrollerien muutos- ja korjaustöissä.

Lisäksi palvelumme sisältää asiakkaiden neuvontaa ja erilaisten teknisten pulmien ratkaisemista.  
Katso lisää täältä: Lapp Automaatio – kalibrointi- ja sähköhuoltopalvelut

Miksikö meille töihin?

 • Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja huikean mahdollisuuden päästä haastamaan sekä kehittämään omaa osaamistasi.
 • Pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduista, ja jatkuvasta panostuksesta henkilöstön hyvinvointiin.
 • Saat työkaverit, jotka tarjoavat tukea ja apua tarvittaessa sekä hurttia huumoria arkipäiviin.
 • Pääset osaksi kansainvälistä ja kehittyvää yritystä. 

Sinulta odotamme:

 • Elektroniikkapuolen peruskoulutusta ja mielellään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.
 • Väylätekniikan osaamista (esim. CODESYS, Profibus, Profinet, CAN).
 • Paloa uuden oppimiseen ja osaamisesi kehittämiseen.
 • Oma-aloitteista työskentelytyyliä sekä ratkaisukeskeisyyttä.
 • Hyviä yhteistyötaitoja ja halua palvella sekä auttaa asiakkaita.
 • Sujuvaa Windows MS Office -ohjelmien käyttötaitoa.
 • Suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen).

Työ on pääosin säännöllistä päivätyötä, mutta saatat piipahtaa myös asiakkaiden luona huoltokeikalla. Toivomme siis, että sinulla on valmius matkustaa satunnaisesti.  

Yhdessä olemme enemmän
Me Lapp Automaatiossa teemme työtä yhdessä – mutkattomasti ja isolla intohimolla. Tehtävämme on tarjota tuotteita ja asiantuntijapalveluita kone- ja laitevalmistuksen sekä prosessiteollisuuden tarpeisiin. Lupaamme, että yhdistämme oman ja kumppaneidemme asiantuntemuksen parhaiden ratkaisujen saavuttamiseksi.

Toimintaamme ohjaa vahvasti arvomme: tuloksellisuus, asiakaskeskeisyys, perhehenkisyys ja innovatiivisuus.

Hae tehtävää
Jos tämän ilmoituksen luettuasi paikka kutkuttelee sinua, lähetä hakemuksesi meille pikimmiten, kuitenkin viimeistään 9.1.2022 mennessä (hakuaikaa jatkettu). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä, Vesa vastaa niihin mielellään: Vesa Tepponen (Business Line Manager), vesa.tepponen@lapp.com, p. 050 0218460.

Lapp Automaatio on osa perheomisteista LAPP-konsernia. Saksan Stuttgartissa päämajaansa pitävä LAPP on johtava integroitujen ratkaisujen ja brändituotteiden tarjoaja kaapeli- ja liitosteknologian alalla. Kokonaisuudessaan tuotevalikoimassa on yli 40 000 tuotetta, jotka valmistetaan pääasiassa yhtiön omissa tuotantolaitoksissa. Konsernissa on 4 575 työntekijää ympäri maailmaa, 20 tuotantopaikassa ja 43 myyntiyhtiössä.

#LappIsPassion #Lapp #LappAutomaatio

 

Osaamisalue:

Lapp Automaatio Oy

Lapp Automaatio Oy ja Lapp Connecto Oy ovat osa LAPP-konsernia.

LAPP on saksalainen perheomisteinen konserni, joka on maailman johtavia kaapeleiden, kaapelitarvikkeiden sekä -järjestelmien toimittajia. Tuotevalikoimassa on yli 40 000 tuotetta, jotka valmistetaan pääasiassa yhtiön omissa tuotantolaitoksissa. Konsernissa on 17 tuotantolaitosta ja 40 myyntiorganisaatiota eri puolilla maailmaa, joissa työskentelee noin 3 770 henkilöä. Viimeksi vahvistetulla tilikaudella LAPP Groupin liikevaihto oli yli miljardi euroa.

Lapp Automaatio Oy on Suomen johtava koneenrakennuksen automaatio- ja sähkökomponenttien myynti- ja asiantuntijayritys, ja edustaa alan parhaita valmistajia. Yhtiön liikevaihto on noin 19 miljoonaa euroa ja asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja. Palvelun vahvuuksia ovat nopeus ja laatu. Asiakkaille tämä merkitsee henkilöstöä on noin 50. Toimipaikat sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Turussa ja Hyvinkäällä.

Lapp Connecto Oy valmistaa kaapeli- ja johdinsarjoja vaativiin teollisiin tarpeisiin. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat myös jakelukiskot ja kiskosiltaprojektit, huoltopalvelut, erikoisosaamista vaativat sähkötekniset kokoonpanotyöt, lämpötila-anturien valmistus sekä suunnittelupalvelut. Yhtiön liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on noin 150. Toimipaikat sijaitsevat Hyvinkäällä ja Vieremässä.

www.lappautomaatio.fi, www.lappconnecto.fi, www.lappgroup.com