Lappeenrannan kaupunki

Elinvoimajohtaja

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 31.07.2022, 0:00
  • Suljettu 26.08.2022, 12:00

Elinvoimajohtaja

Lappeenrannan kaupunki hakee osaavaan joukkoonsa

ELINVOIMAJOHTAJAA

 

Elinvoimajohtajan tehtävässä vastaat Lappeenrannan elinvoiman ja työllisyyden kokonaisuudesta sekä kaupunkistrategiaan ja strategiseen rahoitukseen liittyvistä asioista. Johdat ja kehität tavoitteellisesti kaupungin elinvoimapolitiikkaa, hankekokonaisuuksia ja kansainvälistä toimintaa.

Elinvoimajohtaja toimii kaupunginjohtajan alaisuudessa. Hän tekee tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Edunvalvonnan ja sidosryhmätyön osaaminen paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Elinvoimajohtajalta odotamme strategista näkemystä, rohkeutta sekä kykyä tunnistaa kaupungin kasvun ja menestyksen avaimet. Edellytämme johtamiskokemusta, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä tehtävään soveltuvaa kielitaitoa. Arvostamme kokemuksen tuomaa ymmärrystä elinvoiman ja elinkeinojen kehittämistyöstä sekä työllisyyden hoidosta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä käytännössä osoitettu perehtyneisyys virkaan kuuluviin tehtäviin.

Katso lisätietoja virasta ja hakuohjeet oheisen hakupainikkeen kautta. Hakuaika päättyy 26.8.2022 klo 12.00.

Lappeenrannassa 31.7.2022
LAPPEENRANNAN KAUPUNGINHALLITUS

lappeenranta.fi

Osaamisalue: ,