Asiakaspalveluhenkinen toimistopäällikkö

vakinaiseen, kokopäiväiseen toimeen.

 

Haemme Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiöön toimistopäällikköä.

Tehtäväsi on johtaa ja kehittää asiakaspalveluamme. Osallistut myös hallinnollisiin tehtäviin ja olet mukana talous- ja henkilöstöasioiden hoidossa. Sinulla on kiinnostusta kehittää viestintäämme ja näkyvyyttämme sosiaalisen median kanavissa.

Toivomme hakijalta aikaisempaa esimieskokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Työssä onnistuminen edellyttää sinulta tiivistä yhteydenpitoa asiakkaidemme sekä oman organisaation sisällä toimivien henkilöiden kanssa. Tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan tehtävän. Saatavilla on nyt mielenkiintoinen työ osaavien ihmisten tukemana mukavassa työyhteisössä. Tehtävässä pääset vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa kokonaisvaltaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Adeccolla vastaa Myyntipäällikkö Martti Hannola p. 040 663 4033 tai martti.hannola@adecco.fi.

Hakuaika päättyy 8.9.2019.  Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakupainikkeen kautta.

LOAS

Osaamisalue:

Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö sr (LOAS)

Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö sr (LOAS) tarjoaa laadukkaita ja edullisia opiskelija-asuntoja yli 3000 opiskelijalle.