Suvia Holding Oy

Markkinointiassistentti, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 31.01.2024, 14:00
  • Suljettu 21.02.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Markkinointiassistentti, Helsinki

Suvia Group on Suomen johtava ajoneuvojen vahinkotarkastuksen, vahingonhoidon ja vauriokorjauksen asiantuntija. Palvelemme vakuutusyhtiöitä ja ajoneuvojen kuljettajia liikennevahinkojen kokonaisvaltaisessa haltuunotossa aina vahinkotarkastuksesta vaurioituneen ajoneuvon korjaukseen saakka. Luomme vastuullisesti entistä parempia käytäntöjä ja uudistamme autoalan toimintamalleja yhdessä 500 työntekijämme kanssa valtakunnallisessa verkostossamme.

Etsimme nyt konsernin markkinoinnin ja viestinnän vahvistukseksi positiivista, asiakaspalveluhenkistä ja luovaa markkinointiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäkeen. Oletko sinä etsimässä uusia haasteita monipuolisten markkinoinnin tehtävien parista? 

Tehtävästä

Markkinointiassistenttina pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään monipuolisesti Suvia konsernin markkinointitoimenpiteitä yhdessä liiketoimintamme kanssa. Tehtäviisi kuuluvat:

  • Digitaalisten markkinointikanavien kehittäminen ja tuki
  • Markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteuttaminen
  • Sosiaalisen median hallinnointi ja raportointi
  • Verkkosivujen ylläpidon tuki ja sisällön tuotanto
  • Konsernin intran tuki ja sisällön tuotanto
  • Asiakaskokemustiimimme tuki 
  • Sisäinen viestintä yhdessä muiden tiimien kanssa
  • Uutiskirjeet sekä asiakkaille että henkilöstölle
  • Muut markkinoinnin ja myynnin avustavat tehtävät

Meistä 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden liiketoimintamme ytimessä. Kasvava ja kehittyvä organisaatiomme tarjoaa sinulle innostavan toimintaympäristön, jossa pääset kehittymään ja kasvattamaan monipuolisesti ammatillista osaamistasi. Tehtävässä sinua auttaa onnistumaan ammattitaitoinen, kannustava ja itseään kehittävä työyhteisömme.  Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen (lounas-, hyvinvointi- sekä polkupyöräetuus). Esimiehenäsi toimii kaupallinen johtajamme Pasi Tolvanen ja Pitäjänmäen pääkonttorilla sinua odottaa lukuisat uudet työkaverisi yli tiimirajojen. 

Sinusta 

Toivoisimme, että sinulla olisi jo kokemusta vastaavista tehtävistä, sinulla olisi soveltuva koulutus sekä erityisesti digimarkkinoinnin tuntemusta. Meille on tärkeää, että koet tulevat tehtäväsi innostavaksi, motivoiviksi ja haluat kehittyä niiden parissa. Työssä keskeistä on markkinoinnin tuntemus, loistavat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, järjestelmällisyys sekä kyky priorisoida kiireenkin keskellä. Innostumme ja arvostamme luovia ideoitasi ja halua olla liiketoiminnan tukena osaamisellasi. Hallitset sujuvasti Office-ohjelmat sekä Adobe CC:n kuvankäsittelyohjelmat. Sinulla on jo kokemusta digimarkkinoinnin työkaluista sekä mahdollisesti verkkosivujen julkaisujärjestelmistä. 

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille hakemus palkkatoiveineen 20.2.2024 mennessä. Toimi kuitenkin pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Jutta Autio, jutta.autio@suviagroup.com, p. 041-524 6172 ja HRD-asiantuntija Riikka Virtanen, riikka.virtanen@suviagroup.com, p. 040-162 8960. Jutan tavoittaa parhaiten 8.2.2024 klo 13 – 14 ja Riikan 15.2.2024 klo 10-11. 

Katso myös mitä tulevat Suvia-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: 

Arvokasta yhteispeliä Suviassa – Suvia Group

Osaamisalue: