Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

SAIRAANHOITAJA, Järvenpään perheneuvola

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 01.12.2022, 13:00
  • Suljettu 15.12.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Järvenpään perheneuvola

Sairaanhoitaja, oletko kiinnostunut monipuolisesta ja vaikuttavasta lapsiperheiden kanssa tehtävästä mielenterveystyöstä osana moniammatillista työyhteisöä? 

Oletko kiinnostunut työpaikasta, jossa on tarjolla yksilötyönohjaus, mielenkiintoisia koulutuksia, empaattinen, dynaaminen ja innovatiivinen tiimi sekä työtehtävä, jonka kehittämiseen pääset itse vaikuttamaan?

Mikäli vastauksesi on kyllä, hae työkaveriksemme sairaanhoitajan vakituiseen työtehtävään Keusoten kasvatus- ja perheneuvolaan Järvenpäähän. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja täysin uudenlaisen sairaanhoitajan työtehtävän, jossa pääset kehittämään työtäsi lasten mielenterveystyön ammattilaisena. Työsi tukena on moniammatillinen työyhteisö, jonka vahvaa osaamista hyödynnämme laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun tuottamisessa. Perheneuvolassa työskentelee lisäksesi kolme psykologia, kaksi sosiaalityöntekijää, kaksi perheterapeuttia, osa-aikainen lääkäri sekä perheneuvolapalveluiden esihenkilö. Järvenpään perheneuvola sijaitsee rautatieaseman läheisyydessä 30 minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta.  

Perheneuvola palvelee alle 13-vuotiaita lapsia ja heidän perheitään antamalla tukea vanhemmuuteen, lapsen kasvuun ja kehitykseen sekä pari- ja perhesuhteisiin. Järvenpään perheneuvolassa olemme pilotoimassa lasten mielenterveystyötä osaksi perheneuvolapalvelua. Lasten mielenterveystyö on terveydenhuoltolain mukaista toimintaa, joka perustuu hoidon tarpeen arviointiin, sisältää lasten mielenterveyden häiriöiden tutkimusta, hoitoa sekä lääkinnällistä kuntoutusta. Olemme nyt rekrytoimassa sairaanhoitajaa työtehtävään, jossa pääset kehittämään lasten mielenterveystyötä osaksi kasvatus- ja perheneuvolapalveluita. Lapsen kanssa tehtävän hoidollisen ja terapeuttisen työn lisäksi sairaanhoitajan työhön sisältyy mm. lääkehoidon seurantaa.

Kelpoisuusvaatimuksena työtehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 5 § mukainen pätevyys. Edellytämme lisäksi, että hakijalla on voimassa olevat lääkehoidon luvat. Toivomme tehtävän hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteistä ja positiivista asennetta. Arvostamme työkokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, itsenäisen hoitajavastaanoton pitämisestä mielenterveystyössä sekä lyhytterapeuttisesta menetelmäosaamisesta.

Saat työsi alkuun kattavan perehdytyksen sekä työvälineet, jotka mahdollistavat joustavasti etätyön tekemisen. Työtilat ovat toimivat ja viihtyisät sekä käytössäsi on oma työhuone. Saat säännöllisen yksilötyönohjauksen ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi täydennyskoulutuksin. Olemme perheneuvoloissa tarjonneet koulutusta mm. kognitiiviseen lyhytterapeuttiseen työotteeseen, Cool Kids- ja Ihmeelliset vuodet -menetelmiin sekä Theraplay-koulutusohjelmaan. Käytössäsi on lisäksi Eazybreak liikunta- ja kulttuurietu.

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä eli Keusote vastaa jäsenkuntiensa Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä palveluista, jotka siirtyvät 1.1.2023 hyvinvointialueelle. Keusotessa esihenkilöitä opetetaan valmentavaan johtamiskulttuuriin, jonka tavoitteena on, että tiimi johtaa itse toimintaansa ja kehittämistyötään. Itse- ja yhteisöohjautuvuus ovat siis tärkeä osa toimintakulttuuriamme. Järvenpään perheneuvolassa, johon sairaanhoitajaa nyt haemme, on kehitysmyönteinen, innokas ja osaava työyhteisö. Tule siis viihtymään yhdessä kanssamme! 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2971,96 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Työaika 38h15min.
  • Tutustu Keusoteen ja rekrytointiin sekä näe vaadittavat luvat.  Avaa rekrytointisivusto tästä.

Lisätietoja antaa perheneuvolapalvelujen esihenkilö Katriina Rauanmaa, jonka tavoittaa arkisin klo 8–16 puh. 050 497 3459, katriina.rauanmaa@keusote.fi

Hakuaika päättyy 15.12.2022 klo 14.00. 

Osaamisalue: