Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

ASIAKASOHJAAJA (sosionomi), Lapsiperheiden asiakasohjauksen neuvonta ja virka-aikainen sosiaalipäivystys

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 01.12.2022, 13:00
  • Suljettu 15.12.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

ASIAKASOHJAAJA (sosionomi), Lapsiperheiden asiakasohjauksen neuvonta ja virka-aikainen sosiaalipäivystys

Tule meille lapsiperheiden neuvonnan ja virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen tiimiin. 

Meillä on sinulle tarjolla vuoden määräaikainen virka tai lyhyempi 4kk sijaisuus. Kumpi olisi Sinun??

Tehtävä sijoittuu lapsiperheiden asiakasohjaukseen, joka on jaettu neuvonnan ja virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen tiimiin sekä palvelutarpeen arvioinnin tiimiin. Keusoten lapsiperheiden neuvonta ja virka-aikainen sosiaalipäivystys vastaa lapsiperheiden neuvonnasta, virka-aikaisesta sosiaalipäivystyksestä, ensiarvioinnista, Ankkuri-toiminnasta ja nuorten oikeusedustuksesta. Toimimme koko Keusoten alueella (Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula). Toimipisteemme sijaitsee Järvenpäässä kävelymatkan päässä juna-asemalta.

Tiimimme on osaava, innostunut, kehittämismyönteinen ja huumorintajuinen. Työskentelyotteemme on lapsikeskeinen, verkostoituva ja dialogisuutta sekä asiakkaan osallisuutta painottava. Tiimissämme on viisi sosiaalityöntekijää ja yhdeksän asiakasohjaajaa (8 sosionomia ja 1 sairaanhoitaja), nuorten oikeusedustaja ja esimies. Työnohjaus, yhteinen reflektointi asiakasasioissa ja esimiehen tuki auttavat työssä jaksamisessa. Kehitämme jatkuvasti työtämme ja tarjoamme eettisesti orientoituneen ja oppivan työyhteisön. Asiakasohjaajan tehtäviin kuuluvat lapsiperheiden virka-aikainen sosiaalipäivystys ja seitsemän arkipäivän aikainen ensiarviointityö itsenäisesti ja työparityöskentelynä asiakasohjaajan tai sosiaalityöntekijän kanssa. 

Asiakasohjaajan työnkuvaan sisältyy lapsiperheiden virka-aikainen sosiaalipäivystys ja seitsemän arkipäivän aikainen ensiarviointityö. Työ on nopeatempoista ja vaatii hyvää paineensietokykyä. Työtä tehdään itsenäisesti ja parityönä osana moniammatillisia verkostoja. Tehtävään sisältyy myös asiakasohjauksen kehittämistyötä. Työssä vaaditaan erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, kyky ilmaista itseä suullisesti ja kirjallisesti sekä luovuutta ja rohkeutta löytää uusia ratkaisuja vaihtuvissa tilanteissa.

Arvostamme aiempaa kokemusta sosiaalipäivystystyöstä, lastensuojelusta tai perhesosiaalityöstä. Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8§ mukainen kelpoisuus.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vuoden määräaikainen virkasuhde ajalle 2.1-31.12.2023. Aloitus myös sopimuksen mukaan.
  • Lisäksi meillä on tarjolla kaksi lyhyttä (4kk) sijaisuutta ajalle 2.1-30.4.2023. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2954,20/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu tarkemmin rekrytointiin ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki tästä 

Lisätietoja antaa lapsiperheiden neuvonnan ja virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen esimies Heidi Luostari, puh. 050 497 2723, heidi.luostari@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 15.12.2022 klo 14.00.

  • Kontaktoimme hakijoita jo hakuajalla.

Osaamisalue: