RekryDiili Oy

Projektimyyjä

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 19.10.2022, 0:00
  • Suljettu 19.11.2022, 0:00

Projektimyyjä

Rakennusalan palveluyritys hakee toimihenkilöä vastamaan projektiliiketoiminnan kehittämisestä. Asiakkaina ovat rakennusliikkeet ja muut asuntotuottajat kotimaassa. Yritys valmistaa puisia seinäelementtejä pääasiassa yrityksille.

Projektimyyjä

Olet myyntihenkinen ja pystyt vakuuttamaan asiakkaan asiantuntemuksellasi. Teet aktiivista tarjouslaskentaa yhteistyössä alihankkijoiden kanssa ja olet kasvomme asiakkaan suuntaan. Työ edellyttää tarvittaessa matkustusvalmiutta Uudenmaan alueelle ja ensisijaisesti vastaat omista asiakkuuksistasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta rakentamisesta sekä rakennusalan opintoja. Kokemus myynti- tai projektityöstä antaisivat hyvän pohjan tähän tehtävään. Pääasia on kuitenkin tavoitteellinen, itseohjautuva ja tarkka työskentelytapa.

Vaikka etsimme kokenutta alan osaajaa, niin olemme kiinnostuneita myös tulevaisuuden lupauksista, joilla on vahva usko omiin kykyihinsä. Tuemme ammatillisessa kehityksessä ja lupamme kiinnostavia tulevaisuuden näkymiä sitoutuneelle työntekijälle.

Toimipiste on Pirkanmaalla mutta myös etätyöskentelyn mahdollisuuksia voidaan hyödyntää. Työtehtävän kautta pääset näkemään laaja-alaisesti asuntotuotantoa ja verkostoitumaan alan toimijoiden ja toimittajien kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi, 040 143 8507

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.