TAHTO Yhtiöt Oy

Kuorma-autonkuljettaja Lindströmin tekstiilijakeluun – Hämeenlinna

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 21.11.2022, 11:00
  • Suljettu 22.12.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kuorma-autonkuljettaja Lindströmin tekstiilijakeluun – Hämeenlinna

Työnkuvaus

Lindströmin mattojen, työvaatteiden ja muiden teollisuustekstiilien jakelua ja hyllyttämistä Kanta-Hämeen aluella. Kyseessä ei siis ole pelkkien mattojen ajoa sisältävä lenkki, vaan kohteissa on myös teollisuuspyyhkeiden/imeytystuotteiden (Vipperit) ja työvaatteiden vaihtamista. Töiden aloitus arkisin pääsääntöisesti noin klo 06:00 aikoihin. Vuoron pituus vaihtelee tavaramäärän ja kohteiden mukaan.

Oletko se sinä?

Mattojen kantaminen vaatii kohtalaista fysiikkaa mutta sen vastapainona vuoron aikana on myös kevyempää tekstiiliä vaihdettavana. Tarkkuutta ja täsmällisyyttää sinulla on oltava sen verran että osaat huolehtia siitä että vaihdat oikeat tuotteet oikeille paikoilleen, sovittujen aikataulujen puitteissa.

Hyvällä suomen kielen osaamisella sekä vuorovaikutustaidoilla takaat sujuvan asiakaspalvelun niissä tilanteissa joissa joudut mahdollisesti tiedustelemaan asiakkaalta esim. Vipperilaatikon sijaintia kiinteistössä.

Työllistymiseesi vaaditaan:
C-ajolupaa, Ammattipätevyyksiä, Digipiirturikorttia, Työturvallisuuskorttia, Hyvää suomen kielen osaamista sujuvan asiakaspalvelun takaamiseksi.

Sinulle tarjoamme:
Työpaikan luotettavassa yrityksessä, Mukavan työilmapiirin osaavan yrityksen palveluksessa, Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen, TES:n mukaisen palkan mahdollisine vuorolisineen, Varman palkanmaksun, Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet.

Osaamisalue: