OLETKO

KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAINEN?

Meillä on tarvetta

kirvesmiehelle

Etelä-Karjalan seudulla.

 

Korjausrakentamisen kohteisiin Etelä-Karjalan alueelle. Työkohteet ovat teollisuuden kiinteistöjen kunnossapidossa sekä vahinkokohteiden jälleenrakentamisessa.

Etsimme rakennusalan ammattilaista, jolla soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä tarvitaan ammatillisen monitaitoisuuden lisäksi oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja asiakkaiden kanssa. Takataskustasi löytyy työturvallisuus- ja tulityökortit. Työn liikkuvuuden vuoksi tehtävä edellyttää B-ajokorttia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn osana huipputyöporukkaa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Meidän tekemisemme ei ole uudisrakentamisen suhdanteista riippuvaista, meillä on monipuolisia rakentamisen kohteita jatkuvasti työnalla ja töitä riittää tasaisesti vuodesta toiseen.

Katso tarkemmat tehtävänkuvat ja hakuohjeet oheisen hakupainikkeen kautta.

Lassila & Tikanoja

 

Osaamisalue:

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi