RTK-Palvelu Oy

Junasiivooja, Oulu (yötyö)

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 15.01.2024, 10:00
  • Suljettu 01.03.2024, 0:48
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Junasiivooja, Oulu (yötyö)

 

Oletko palveluhenkinen ja tarkkaotteinen siivousalan osaaja, joka on kiinnostunut hyödyntämään osaamistaan ylläpitosiivouksen parissa? Voit olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt uusia työkavereita Ouluun siivouksen tiimiimme työskentelemään raiteiden maailmaan.

Tehtävänkuva ja odotukset

Osana tiimiämme tulet vastaamaan osaltasi vaunujen siisteydestä. Monipuolisiin työtehtäviin sisältyy myös erikoistöiden toteutukset (kuten säiliöiden täytöt ja tyhjennykset), joilla varmistetaan matkustajien viihtyvyys ja miellyttävä matkanteko.

Työskentelemme asiakaskohteessa seitsemänä päivänä viikossa, joten työvuoroja tulee niin arkeen kuin viikonloppuunkin. Työt sijoittuvat yöaikaan, joten sinulla jää koko päivä aikaa itsellesi. Tehtävissä pääset työskentelemään osana tiimiä, ripeästi ja varmaotteisesti. Työ on fyysistä, taatusti erilaista ja mielenkiintoista, jossa saat olla ylpeä omasta kädenjäljestäsi.

Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus siivousalalta, mutta voit olla myös alanvaihtaja, jolle sopii yöllä työskentely. Tehtävään ja kohteeseen tarjotaan kattava perehdytys ja ammattimaisen tiimin tuki. Tässä tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kieltä ja B-ajokortti katsotaan eduksi.

 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana. Työaika tehtävissä on osa-aikainen. Työvuorot ovat keskimäärin 3 yötä jonka jälkeen on 3 vapaata. Työskentelemme ma-pe ja su klo 20:00-02:00, sekä la klo 18.30-02:00. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mukavan työympäristön. Tehtävä on osa-aikainen, pääsääntöisesti n. 6 h / työvuoro, mutta valituilla henkilöillä on mahdollisuus laajentaa vastuualuettaan ja myöhemmin kokoaikaistua.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus edetä tehtävissään – pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Lue lisää uratarinoistamme www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-palvelu Oy:n Palveluesimies Laura Leskinen, laura.leskinen@rtkpalvelu.fi

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

(Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.