Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

 

Laukaan kunta hakee

LVI-ASIANTUNTIJAA

 

Haemme LVI-asiantuntijaa monipuolisiin ja haasteellisiin julkisiin talonrakennushankkeisiimme sekä kunnossapidon asiantuntijatehtäviin. Virka täytetään vakituisesti, alkaen 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

LVI-asiantuntija toimii tilapalveluyksikössä uudis- ja korjauskohteiden ja kiinteistöjen ylläpidon LVISA asiantuntijana ja valvojana sekä energiavastuuhenkilönä. Viranhaltija vastaa myös rakennusvalvonnan LVI-asiantuntijan tehtävistä.
LVI-asiantuntija toimii tilapalvelupäällikön alaisuudessa.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää teknillisen opiston tutkintoa tai alempaa korkeakoulututkintoa (AMK) LVI alalta sekä käytännön kokemusta alan tehtävistä. Lisäksi arvostamme aktiivista sekä asiantuntevaa ja jämäkkää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja ICT-taitoja. Alan pätevöitymistutkinnot katsotaan eduksi.

Lisätietoja osoitteessa: www.laukaa.fi/tyopaikat

Hakuaika päättyy 26.8.2019 klo 15.00.

Jätä sähköinen hakemus oheisen hakupainikkeen kautta.

Laukaan kunta

 

Osaamisalue: ,

Laukaan kunta

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.