Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

 

Laukaan kunta hakee

RAKENNUSTARKASTAJAA/
RAKENNUSINSINÖÖRIÄ

 

Laukaan kunnan rakennusvalvontatoimi etsii rakennustarkastajaa tai rakennusinsinööriä vakituiseen virkaan.

Rakennusvalvonnan yksikkö ohjaa ja valvoo kunnan alueella tapahtuvaa rakentamista. Toiminnan tavoitteena on, että annettua lainsäädäntöä ja sen ohella annettuja määräyksiä noudatetaan siten, että rakennukset ovat terveellisiä, turvallisia ja ympäristöön sopivia.

Rakennustarkastajan työtehtäviin kuuluu rakennuslupien valmistelu ja myöntäminen, työmailla tehtävät katselmukset ja muut rakennusvalvontatoimeen liittyvät työtehtävät.

Tarjoamme vakituisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen.

Viran kelpoisuusehtona on rakennusinsinöörin tutkinto. Edellytämme riittävää käytännön kokemusta erityisesti rakennesuunnittelutehtävistä ja rakennustyön valvonnasta. Rakennusvalvontakokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suomen kielen kirjallista taitoa ja positiivista suhtautumista sähköisten palveluiden kehittämiseen. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Lisätietoja osoitteessa: www.laukaa.fi/tyopaikat

Hakuaika päättyy 16.9.2019 klo 15.30.

Jätä sähköinen hakemus oheisen hakupainikkeen kautta.

Laukaan kunta

 

Osaamisalue:

Laukaan kunta

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.