Kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja uranvaihtajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä osaajien ja työnantajien kohtaamista. Olemme alan pioneeri Suomessa.

 

Etsimme nyt tiimiimme

Asiakaslähtöistä ohjelmistokehittäjää

 

Olet tärkeä osa tiimiämme, joka kehittää LAURA™-rekrytointijärjestelmää ja Rekrytointi.com-sivustoa yhdessä asiakkaidemme ja muun organisaation kanssa. Käytämme nykyaikaisia työkaluja ja kehitysmenetelmiä. Tiimin viikkoon kuuluvat pikapalaverit, katselmoinnit, ideointi, asiakaskontaktointi, työnhakijakokemuksen arviointi, roadmapin miettiminen, kumppanikontaktit ja yhteisaamupalat. Työtä tehdään siis porukalla, mutta fokus on kuitenkin ohjelmoinnissa ja tuotteen asiakaskohtaisessa ja yleisessä kehittämisessä.

Näet koko ajan konkreettisesti tärkeän työsi jäljet, kun asiakkaat käyttävät tuotteitamme ihmisten rekrytointiin ja koodi muuttuu lopulta uuteen työhön palkatuiksi ihmisiksi. Vuosittain useiksi kymmeniksituhansiksi.

Toimistomme sijaitsee Länsi-Pasilassa hyvien yhteyksien varrella eri suuntiin. Talosta löytyvät kuntosali, uima-allas, sauna ja hyvä ruokala.

Tiimimme uudelta jäseneltä toivomme ennen kaikkea aktiivista ja positiivista, kehittävää asennetta sekä halua tehdä hommia porukassa toimintaa ja tuotteita kehittäen.

Toivomme sinulta myös

  • kokemusta erilaisten web-sovellusten tekemisestä LAMP-ympäristössä tai/ja kokemusta koodausta vaativasta teknisestä kehityksestä WordPressin pohjalta
  • hyvää suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa
  • tuntemusta ryhmässä ohjelmoinnista, tuntemus versionhallinnasta on eduksi
  • Ainakin PHP- ja mahdollisesti myös SQL-, HTML- ja JavaScript-kielten tuntemusta

Kannustamme hakemaan tehtävään myös erilaisilla profiileilla ja työnkuvatoiveilla, koska tehtävänkuvaa ja roolia on mahdollisuus muokata osaamisesi mukaan ja toki osaamisesi myös varmasti kehittyy meillä!

Työsuhteen on vakituinen ja kokoaikainen. Voimme toki keskustella muistakin ratkaisuista. Työtä voit halutessasi tehdä osittain etänä. Noudatamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja: Pekka Miettinen p. 050 460 6660 (jos en vastaa, laita vaikka tekstari tai mailia, niin soitan takaisin).

Hae työpaikkaan oheisen linkin kautta – hienoa, kun haluat tulla meille töihin!

Tutustu meihin tarkemmin

 

LAURA Rekrytointi Oy on suomalainen yritys, jonka tuotteille on myönnetty avainlippumerkki. Taustalla on Uranus Oy:n 20 vuoden perintö sähköisen rekrytoinnin edellekävijänä.

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että rekrytoijien avuksi.

Osaamisalue:

Samankaltaisia ilmoituksia

Lähetä tämä ystävällesi