Kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja uranvaihtajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä osaajien ja työnantajien kohtaamista. LAURA™-rekrytointijärjestelmä, Rekrytointi.com-urasivusto ja Rekrytointi.com Osaajapankki tukevat tänä vuonna yli puolen miljoonan suomalaisen työnhakua ja työuraa.

Nyt on haussa suomalaisen rekrytoinnin keskipisteeseen

Asiakastukihenkilö (B2B)

LAURA-rekrytointijärjestelmän asiakaspalvelun, viestinnän ja kehityksen tukitehtäviin.

Toimit osana LAURA:n teknistä tiimiä asiakasrajapinnassa tiimin ja asiakkaiden välisenä kontaktina.

Tiimin avulla viestit asiakkaiden kanssa ja olet myös mukana selvittämässä asiakkaiden tukipyyntöjä.

Olet toimintatavoiltasi ennen kaikkea asiakaslähtöinen. Haluat oppia ymmärtämään tekniikan tarjoamia mahdollisuuksia ja vaatimuksia rekrytointialalla. Sinulla pysyvät asiat hallussa tarjoamiemme modernien työkalujen avulla. Haluat myös kehittää osaamistasi näiden asioiden tiimoilta.

Tehtävässä on mahdollisuus oppia paljon ja monipuolisesti asiakaspalvelusta, tekniikan mahdollisuuksista, rekrytoinnista ja HR:stä sekä joustavasta tiimityöstä monipuolisten työvälineiden avulla. Saat tiimin ja koko yrityksen vahvan tuen työssäsi menestymiseen.

 Työkielinä käytämme suomea ja englantia.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Noudatamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Toimistomme sijaitsee Pasilassa hyvien yhteyksien ja laajojen palvelujen keskellä. Työsuhde-etumme ovat joustavat ja monipuoliset.

Lisätietoja:

Pekka Miettinen p. 0504606660 maanantaina  28.10. kello 12-14, keskiviikkona 30.10. 9-11.30, perjantaina 1.11. 9-17 ja maanantaina 4.11. 9-17. Muinakin aikoina vastaan mahdollisuuksien mukaan tai laita viestiä, niin palaan asiaan.

Hakemuksia käsittelen sitä mukaan kun niitä saapuu. Hienoa, kun olet kiinnostunut mahdollisuudestamme!

Tutustu meihin tarkemmin

 

 

LAURA Rekrytointi Oy on suomalainen yritys, jonka tuotteille on myönnetty avainlippumerkki. Asiantuntijuutemme taustalla on yli20 vuoden kokemus digirekrytoinnista.

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että rekrytoijien avuksi.

Osaamisalue: , ,