Haemme nyt myyntijoukkueellemme kasvua tuovaa valmentajaa ja esimerkillä johtavaa johtajaa.

LAURA Rekrytointi Oy on suositun suomalaisen LAURATM rekrytointijärjestelmän toimittaja ja kehittäjä. Palvelemme rekrytoijia tavoittamaan osaajia Rekrytointi.com markkinoinnin ja Suomen suurimman Rekrytointi.com Osaajapankin avulla. Digitaalisilla palveluillamme autamme asiakkaitamme onnistumaan vuosittain yli 30 000 rekrytoinnissa. LAURA Rekrytointi Oy on suomalainen yritys, jonka tuotteille on myönnetty avainlippumerkki. Yrityksemme omistavat suuret suomalaiset mediayhtiöt.

Etsimme nyt myyntitiimiimme kasvua tuovaa myyntijohtajaa. Vastuullasi on koko yrityksemme myyntibudjetin ja oman myyntibudjettisi saavuttaminen. Johdat esimerkin kautta eli teet aktiivisesti myös itse kauppaa ja olet kärkimyyjiämme. Tehtävässäsi johdat valmentavalla ja energisellä otteella myyntitiimiäsi. Käytössäsi ovat modernit myynnin välineet ja toimiva markkinointi. Myyntitiimisi lisäksi teet läheistä yhteistyötä tuotepäälliköiden, markkinoinnin ja koko organisaation kanssa. Olet johtoryhmämme jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa menestystä B2B myynnissä.  Sinulla ei välttämättä vielä ole myynnin johtamiskokemusta, mutta sinulla on kokemusta siitä, millaista hyvä myynnin johtaminen on. Olet hyvä ihmisjohtaja mutta ymmärrät myös myynnin systemaattisuuden ja lukujen päälle. Kokemuksesi ja aiemmat näyttösi voivat olla rekrytointialan ohella esimerkiksi ohjelmistojen, ratkaisumyynnin tai asiantuntijapalveluiden maailmasta. Olet tuloshakuinen tiimipelaaja, jolla on halu ja kyky kehittää myynnin toimintamalleja. Sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Ajattelet kaupallisesti, pystyt hahmottamaan kokonaiskuvan ja osaat priorisoida omaa toimintaasi olennaiseen.
 
Saat monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden parissa ja kehittymään myös itse. Menestyksesi tueksi saat kokeneet ja osaavat työkaverit sekä hyvän perehdytyksen. Olemme viemässä yritystämme seuraavalle tasolle digitaalisten rekrytointipalveluiden tarjoajana. Oletko sinä avaintekijämme tällä matkalla? 

Minkälainen työpaikka olemme?

LAURA Rekrytointi Oy on työpaikkana reilun parinkymmenen asiantuntijan muodostama työyhteisö, jossa arvostamme toinen toisiamme. Työyhteisöömme on helppo tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet. Kannustamme eri taustoista tulevia hakemaan tehtävää.

Toimistomme sijaitsee Pasilassa eli kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Työskentelymallimme on joustava, käytössämme ovat hybridimalli ja liukuva työaika, joten työsi ei ole paikkaan tai aikaan sidottuja.

Panostamme näihin asioihin: työhyvinvointiin, jatkuvaan kehittymiseen, laadukkaisiin työvälineisiin ja työsuhde-etuihin. Olemme perheystävällinen yritys. Voit lukea meistä lisää verkkosivuiltamme.

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Haluaisimme kuulla sinusta ja osaamisestasi! Kerro, miksi juuri sinä olisit oikea valinta.
Lähetä hakemuksesi heti. Se on helppoa ja nopeaa. Huomaa, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ismo Kurri, puh. 040 5040 738, ma-pe kello 16-17.

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja työnhakijoiden ja rekrytoijien avuksi. Asiakaskuntamme on laaja kattaen niin pieniä yrityksiä ja suuria pörssiyrityksiä kuin julkisia organisaatioitakin.

Osaamisalue: ,