Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Esimiestyön, johtamisen ja liiketoiminnan päätoim

  • Sijainti Forssa
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 09.05.2024, 23:59
  • 09.05.2024, 23:59

Esimiestyön, johtamisen ja liiketoiminnan päätoim

Esimiestyön, johtamisen ja liiketoiminnan päätoim, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä, Forssa

Haemme asiantuntevaan joukkoomme rohkeaa, innovatiivista ja asiakaslähtöistä liiketoiminnan, esimiestyön ja johtamisen päätoimista tuntiopettajaa.

Liiketoiminnan, esimiestyön ja johtamisen tuntiopettajan tehtävät painottuvat liiketoiminnan ammatti- ja erikoisammattitutkinnon sekä lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon opetuksen kehittämiseen ja opetukseen liittyviin kokonaisuuksiin sekä opiskelijoiden ohjaukseen oppilaitoksessa, digitaalisissa oppimisympäristössä ja työpaikalla. Liito-tiimin jäsenenä huolehdit yksilöllisten polkujen toteutuksesta sekä näyttöjen arvioinnista yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi osallistut aktiivisesti työelämäyhteistyöhön ja pedagogisten toimintatapojen kehittämiseen.

Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuutta. Mikäli kaikkia kelpoisuusehtoja täyttäviä hakijoita ei ole, huomioimme myös hakijat, joilla ei ole nimittämisvaiheessa pedagogista pätevyyttä virkaan. Vakituinen virkasuhde edellyttää pedagogisen pätevyyden suorittamista kolmen vuoden määräajassa.

Tehtävässä edellytetään liiketoiminnan, lähiesimiestyön sekä johtamisen ja yritysjohtamisen tuntemusta, vankkaa esihenkilötaustaa, ajantasaista ja monipuolista työkokemusta, opiskelijalähtöistä ja ammatillista kasvua tukeavaa ohjausotetta, joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä kykyä kehittää koulutus- ja palvelutuotteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Työssä menestymistä auttaa kyky hallita laajoja kokonaisuuksia sekä valoisa asenne työhön. Olet innostunut työstäsi ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet ratkaisuhakuinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja.

Eduksi katsomme kokemuksen opetustyöstä toisella asteella, tiimityöskentelystä, verkkopedagogiikan hyödyntämisestä opetuksessa, digitaitojen opetuksen osaamista, Wilma- ja ItsLearning oppimisympäristöjen käytöstä sekä Lounais-Hämeen alueen työelämätuntemuksen. Arvostamme monipuolista johtamiskokemusta sekä ymmärrystä tekoälyn, robotiikan, digitalisaation ja vastuullisuuden mahdollisuuksista liiketoiminnan ja johtamisen kehittämisessä.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen palvelussuhteen vahvistamista sekä lääkärintodistus terveydentilasta. LHKK on savuton työpaikka.

Tehtävässä on 6 kk koeaika. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. https://www.kt.fi/sopimukset/ovtes/palkat-palkkiot

Haku päättyy 9.5.2024. Tämän jälkeen videohaastattelut ja jatkohaastattelut pidetään viikoilla 21-22.

Palkkaus:Kiinteä palkka, OVTES C-liite
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:koulutusjohtaja Anu Teppo, anu.teppo@lhkk.fi 040 833 7510
henkilöstöpäällikkö Seija Lempiäinen, seija.lempiainen@lhkk.fi 040 347 4260
Yhteystiedot:Teppo, Anu , anu.teppo@lhkk.fi, 0408337510
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: