Tule mukaan mukavaan työyhteisöön, kehittyvään ja osaavaan IT-yritykseen.

Pääset kehittämään asiakkaidemme rekrytointia ja ratkaisemaan asiakkaiden rekrytointihaasteita suositun LAURA-rekrytointijärjestelmän ja Rekrytointi.com rekrytointisivustomme avulla. Kansainvälisessä rekrytoinnissa toimimme The Network-verkoston jäsenenä. Asiakkaitamme ovat niin suuret kuin pienetkin organisaatiot. Yhteistä heille on, että he haluavat hoitaa rekrytoinnin laadukkaasti ja tehokkaasti.

Sinulla on B2B myyntikokemusta ja saat hyviä tuloksia aikaan. Olet luottamusta herättävä ja pidät lupauksesi. Sinulla on mahdollisesti kokemusta rekrytoinnista ja ohjelmistomyynnistä (SaaS). Osaat hankkia asiakkaita etänä ja kehittää asiakassuhdetta pitkäjänteisesti. Olet motivoitunut tekemään niin nopeaa kuin hidasta kauppaa, niin pienten kuin suurten asiakasorganisaatioiden kanssa. Vastaat uusasiakashankinnasta ja siten yrityksemme kasvusta. Vastaat koko myyntiputkesta prospektien etsimisestä sopimukseen asti. Organisaation avainroolissa voit osallistua myös markkinointiin, rekrytointiin ja tuotekehitykseemme. Meillä osaamisesi kehittyessä saat lisää vastuuta.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa hyvin liikenneyhteyksien päässä.

Kerro, mitä sinä voisit saada meillä aikaan ja mitkä ovat sinun vahvuutesi. Ilmoita hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Tule mukavaan ja osaavaan joukkoomme viemään Suomea eteenpäin kehittyvien yritysten ja organisaatioiden kanssa. Työtä teemme yhdessä innostavien asiakkaidemme ja osaajien kanssa: http://laura.fi/referensseja/

Teemme työtä, jotta ihmiset työllistyvät. Teemme työtä, jotta työ kohtaisi tekijänsä. Teemme työtä ihmisten kehittyvien työurien puolesta. Teemme työtä, jotta organisaatiot löytäisivät parhaat osaajat nopeasti ja tehokkaasti.

Työyhteisössämme viihdytään hyvin ja meillä on kohdallaan olevat henkilöstöedut. Tuemme myös liikuntaharrastuksia.

Osaamisalue:

Jaa ilmoitus

Lähetä tämä ystävällesi