Haluatko auttaa asiakkaitamme  rekrytointiprosessien ja osaajien tavoittamisen haasteiden kanssa?

Tämä voi olla elämäsi työpaikka!

Vahvistaessamme edelleen myyntitiimiämme ja asiakaspalveluamme

etsimme ratkaisumyyjää rekrytointialalle (B2B).

LAURA Rekrytointi on suomalainen rekrytointiratkaisujen edelläkävijä. LAURA™-rekrytointijärjestelmä (laura.fi), Rekrytointi.com-urasivusto ja Rekrytointi.com Osaajapankki tukevat tänä vuonna yli puolen miljoonan osaajan työnhakua ja työuraa. Kuulumme alan johtavaan kansainväliseen verkostoon, The Networkiin.

Pääset tarjoamaan asiakkaille sopivia ratkaisuja ainutlaatuisesta palvelukokonaisuudesta. Niiden pohjalta tehtäviisi kuuluu sekä uusien asiakkaiden hankinta (pääpaino) että nykyisten asiakassuhteiden hoitaminen ja kasvattaminen.

Teemme myyntityötä asiakastarpeiden pohjalta. Tueksesi saat kaikkien asiantuntijoidemme tuen. Toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa myyntiä, rekrytointia ja digitaalisia ratkaisuja kohtaan. Kaikkea ei toki tarvitse osata heti vaan halu oppia ja onnistua on kaiken perusta.

Työssä on olennaista  asiakkaiden rekrytointiprosessin hoitamiseen ja uusien osaajien tavoittamiseen liittyvien tarpeiden selvittäminen. Sinulla on halu olla asiakkaisiin yhteydessä puhelimitse ja kasvotusten (varsinkin tällä hetkellä lähinnä etätatapaamisia) . 

Työssä menestymisessä sinua auttavat

  • taito kysyä ja kuunnella
  • aktiivinen, tavoitteellinen ja positiivinen työote
  • halu ratkaista asiakkaiden haasteita
  • halu oppia koko ajan uutta
  • rohkeus hakea ja saada päätöksiä

Työtä pääset tekemään osana myyntitiimiämme tiiviissä yhteydessä myös muiden kollegojen kanssa. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus koostuu kiinteästä peruspalkasta (neuvotellaan kokemuksesi ja osaamisesi pohjalta) ja myyntipalkkiosta ilman ansaintakattoa. 

Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa, mutta kokenut myynnin ja rekrytoinnin osaaja pystyy tekemään työtä itsenäisesti muuallakin päin Suomea.

Halutessasi keskustella tarkemmin tehtävästä soittele Pekka Miettiselle (0504606660). Varmimmin olen tavoitettavissa perjantaina 20.11. klo 14-16, maanantaina 23.11. klo 11-12, keskiviikkona 25.11. klo 9-11, lauantaina 28.11. kello 14-15, tiistaina 1.12. klo 8-10 ja maanantaina 7.12. klo 14-16.

Jätä hakemuksesi heti kun mahdollista, koska haluamme täyttää paikan mahdollisimman pian ja prosessia viedään eteenpäin jo hakuaikana, joka päättyy 7.12.

Hakuprosessia viedään eteenpäin pääasiassa etänä. 

Lue lisää työskentelystä meillä!

Osaamisalue: