Kiinnostavatko sinua erilaiset rekrytointihaasteet ja niiden ratkaiseminen yhdessä asiakkaiden kanssa?

Tämä voi olla elämäsi työpaikka!

Vahvistaessamme myyntitiimiämme ja asiakaspalveluamme

etsimme nyt ratkaisumyyjää rekrytointialalle (B2B).

LAURA Rekrytointi on suomalainen rekrytoinnin edelläkävijä. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa rekrytointia sekä osaajien ja työnantajien kohtaamista. LAURA™-rekrytointijärjestelmä, Rekrytointi.com-urasivusto ja Rekrytointi.com Osaajapankki tukevat tänä vuonna yli puolen miljoonan suomalaisen työnhakua ja työuraa.

Pääset tarjoamaan asiakkaille sopivia ratkaisuja ainutlaatuisesta palvelukokonaisuudesta. Niiden pohjalta tehtäviisi kuuluu sekä uusien asiakkaiden hankinta että nykyisten asiakassuhteiden hoitaminen ja kasvattaminen.

Teemme myyntityötä asiakastarpeiden pohjalta. Tueksesi saat koko työyhteisömme ja asiantuntijoidemme tuen. Toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa asiakastyötä, myyntiä, rekrytointia ja digitaalisia ratkaisuja kohtaan. Kaikkea ei toki tarvitse osata heti vaan halu oppia ja onnistua on kaiken perusta.

Työssä on olennaista ymmärtää asiakkaiden rekrytointiprosessin hoitamiseen ja uusien osaajien tavoittamiseen liittyviä tarpeita ja selvittää keskustellen voimmeko monipuolisilla ratkaisuillamme auttaa heitä. Sinulla on halu olla asiakkaisiin yhteydessä puhelimitse ja kasvotusten (varsinkin tällä hetkellä lähinnä videotapaamisia). 

Työssä menestymisessä sinua auttavat

  • hyvät ihmissuhdetaidot
  • aktiivinen ja tavoitteellinen työote
  • positiivinen asenne
  • kyky ratkaista keskustellen asiakkaiden haasteita
  • halu oppia koko ajan uutta
  • rohkeus hakea ja saada päätöksiä

Työtä pääset tekemään osana myyntitiimiämme tiiviissä yhteydessä myös muiden kollegojen kanssa. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus koostuu kiinteästä peruspalkasta ja myyntipalkkiosta ilman ansaintakattoa. 

Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa, mutta kokenut myynnin ja rekrytoinnin osaaja pystyy tekemään työtä hyvin itsenäisesti muuallakin päin Suomea.

Halutessasi keskustella tarkemmin tehtävästä soittele Pekka Miettiselle (0504606660). Parhaiten olen tavoitettavissa sunnuntaina 13.9. kello 14-16, tiistaina 22.9. klo 13-17 sekä perjantaina 25.9. klo 11-13.

Hakuprosessia viedään eteenpäin pääasiassa etänä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään maanantaina 28.9. Tutustumme hakijoihin koko prosessin ajan. 

 

Osaamisalue: ,